Πέρασαν Χειροπέδες σε αυτό το 4χρονο αγόρι. Οταν Δείτε Πόσα Χρόνια Φυλακή του έριξαν θα Εξοργιστείτε
Www.true.gr

Πέρασαν Χειροπέδες σε αυτό το 4χρονο αγόρι. Οταν Δείτε Πόσα Χρόνια Φυλακή του έριξαν θα Εξοργιστείτε

Ένα 4χρονο αγόρι στην Αίγυπτο καταδικάστηκε σε φυλάκιση υπό διάφορες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της δολοφονίας και προτροπής ταραχών.

Ο Ahmed Mansour Qarni, γεννημένος τον Σεπτέμβριο του 2012, ήταν ένας από τους 116 Αιγύπτιους που κατηγορήθηκαν για δολοφονία, καταστροφή περιουσίας και υποκίνηση εξεγέρσεων και διαδηλώσεων σε σχέση με ένα περιστατικό του Ιανουαρίου 2014, όταν το αγόρι ήταν μόνο ενός ετών.

Οι δικηγόροι υπεράσπισης αρνήθηκαν από το δικαστήριο έγγραφα που επιβεβαιώνουν την ηλικία του Ahmed.

Είπε ο δικηγόρος της Faisal a -Sayd, σύμφωνα με την Ιερουσαλήμ Post: «Το πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού παρουσιάστηκε αφού οι κρατικές δυνάμεις ασφαλείας πρόσθεσαν το όνομά του στον κατάλογο των κατηγορουμένων.»«Αλλά στη συνέχεια η υπόθεση μεταφέρθηκε στο στρατιωτικό δικαστήριο και το παιδί καταδικάστηκε ερήμην του σε επόμενη ακροαματική διαδικασία. Αυτό αποδεικνύει ότι ο δικαστής δεν διαβάσει καν την υπόθεση».

Οι κατηγορίες εναντίον του αγοριού περιλαμβάνουν τέσσερις δολοφονίες, οκτώ απόπειρες δολοφονίας, απειλή στρατιωτών και αστυνομικών και καταστροφή οχημάτων που ανήκουν σε δυνάμεις ασφαλείας.Η καταδίκη προκάλεσε ανησυχία στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, με τους χρήστες να επικρίνουν την διεφθαρμένη κυβέρνηση της Αιγύπτου και το σάπιο νομικό σύστημα.

«Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Αίγυπτο. Η Αίγυπτος διοικείται από ένα σωρό τρελούς», δήλωσε ο Αιγύπτιος δικηγόρος Mohammed Abu Hurira σε απάντηση στην καταδίκη.

Credit: americanow.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr