Πένθος: Νεκρός ο 28χρονος Κώστας Βησσαρίτης!

Πενθεί η Κως σήμερα Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019.

Συγκλονίζει όλη την Κω και την γεμίζει θλίψη , η τραγική είδηση του θανάτου ενός πολύ νέου συνανθρώπου μας , του Κώστα Βησσαρίτη σε ηλικία μόλις 28 ετών.

Ο Κώστας Βισσαρίτης τραυματίστηκε στις 16 Ιουλίου σε σύγκρουση που είχε το μηχανάκι που οδηγούσε με ένα αυτοκίνητο.

Ο Κώστας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρόδου όπου χειρουργήθηκε στο κεφάλι. Νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ρόδου και σήμερα Πέμπτη 25/07/2019 δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή.

Ένα ευγενικό παιδί, γεμάτο καλοσύνη , ένας άνθρωπος που πάντα χαμογελούσε , έφυγε από κοντά μας τόσο άδικα. Ένας υπέροχος νέος που του άρεσε να δουλεύει από μικρό παιδί στην οικογενειακή επιχείρηση που του άρεσε να προσπαθεί και να αγωνίζεται κάθε μέρα. Ένας υπέροχος άνθρωπος ο Κώστας Βησσαρίτης έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων.

Τα ΓΙΑΤΙ είναι πολλά… Τα χαμόγελα πάγωσαν και χάθηκαν… Πενθεί η Κως! Συλλυπητήρια στην οικογένεια , στους συγγενείς και στους φίλους!

Συγκλονίζει ο Απ. Αφσαρίδης (πεθερός του Κωνσταντίνου) με μήνυμα του στο FB :

«Σήμερα αποφάσισε ο Κύριος να πάρει κοντά του τον Κωνσταντίνο μας…Είμαι σίγουρος αγόρι μου ότι θα στολίζεις την γειτονιά των αγγέλων με την παρουσία σου… Ηταν μεγάλη τύχη να σε έχουμε μαζί μας ,αλλα και μεγάλη ατυχία να σε αποχωριστούμε τόσο νωρίς.. Καλή αντάμωση παλληκάρι μας….!!!!»

πηγη: omorfhzwh.gr