Πέντε τρόποι για να δείχνεις πιο αδύνατη φορώντας το μαγιό σου
Www.true.gr

Πέντε τρόποι για να δείχνεις πιο αδύνατη φορώντας το μαγιό σου

Με τα ρούχα όλα «καμουφλάρονται», με τα bikinis και τα ολόσωμα τα πράγματα είναι πιο «δύσκολα».

Όταν ντυνόμαστε για να πάμε στη δουλειά ή για να βγούμε έξω να διασκεδάσουμε, να κάνουμε μία βόλτα, να δούμε φίλους, έχουμε απλά να συνδυάσουμε κάποια από τα ρούχα που έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας και με βάση αυτά να δημιουργήσουμε σύνολα που θα αναδείξουν τα «δυνατά» μας σημεία και θα κρύψουν τις ατέλειές μας. Όταν όμως πρόκειται να φορέσουμε μόνο το μαγιό μας και να βγούμε στην παραλία, η «πίστα δυσκολεύει».

Τι μαγιό να φορέσουμε για να τονίσει το μαύρισμά μας, να κολακέψει τη σιλουέτα μας και να μας δείξει πιο αδύνατες από όσο είμαστε; Tην απάντηση θα τη βρεις στην παρακάτω gallery, γιατί ναι όσο και αν σου φαίνεται δύσκολο μπορούμε να φαινόμαστε πιο λεπτές φορώντας μόνο το ολόσωμό μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχουμε το κατάλληλο μαγιό, ένα μεγάλο χαμόγελο και αυτοπεποίθηση! Τότε θα δείχνουμε απλά υπέροχες!

Ένα μεγάλο cleavage (aka ντεκολτέ) θα τραβήξει την προσοχή στη βάση του κορμού μας και θα δώσει ένα sexy touch χωρίς να είσαι υποχρεωμένη να φοράς πολύ «παρτά» slips και μικροσκοπικά bikinis. (Black Salt Bikini)
Δεν είναι το μαύρο χρώμα στυλιστικός μονόδρομος για να φαίνεσαι πιο λεπτή. Ένα κομψό ολόσωμο σε έντονες αποχρώσεις, όπως κόκκινο και μπλε, αλλά ακόμα και σε neon χρώματα μπορεί να λειτουργήσει πολύ κολακευτικά για το σώμα. (Zebras & Libras)

Ναι στα μαγιό ισχύει ότι και στα ρούχα: το μαύρο «κόβει» και αναδεικνύει με κολακευτικό τρόπο τις καμπύλες μας. (Maryan Mehlhorn, www.macherie.gr)
Οι σούρες στα σωστά σημεία, δηλαδή κάτω από το στήθος στην περιοχή της μέσης και της κοιλιάς, κόβουν πόντους από τις συγκεκριμένες περιοχές. (MΑΑΝ)

Oι κάθετες ρίγες δημιουργούν το εφέ που γνωρίζεις, δείχνουν τη σιλουέτα πιο ψηλόλιγνη, και αυτό ισχύει ακόμα και όταν τις βρίσκεις πάνω στο ολόσωμό σου. (Roxy, Shop&Trade)

Πηγή : queen.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr