Καλεσμένος στην εκπομπή Love It βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 15/2 ο Γιώργος Καβακάκης.

Ο σύντροφος της Πελαγίας Καζολέα που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor, μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση τους, τη γνωριμία τους, ενώ αποκάλυψε και μία επέμβαση που είχε κάνει η σύντροφός του πριν τη συμμετοχή της στο ριάλτιι επιβίωσης.

«Η Πελαγία μπήκε στο παιχνίδι από πλάκα. Τη δήλωσε μία φίλη της που βρίσκεται στο Ντουμπάϊ και νομίζαμε ότι ήταν πλάκα. Η πριν μπει έκανε μία επέμβαση, πολύ πρόσφατη, οπότε μιλούσαμε με τους γιατρούς για το αν μπορεί να μπει σε αυτό το παιχνίδι. Δεν ήταν σοβαρό, αλλά δεν είναι για να μπεις στο παιχνίδι και να έχεις τραντάγματα και χτυπήματα γιατί δεν είχαν κλείσει και τα ράμματα. Πήραμε λοιπόν την έγκριση του γιατρού και μπήκε στο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Γιώργος Καβακάκης.

Και πρόσθεσε: «Η Πελαγία δεν μπήκε στο παιχνίδι για να βγει νικήτρια, μπήκε για να ζήσει την εμπειρία. Δεν πιστεύω ότι θα την πειράξει αν αποχωρήσει».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Καβακάκης μίλησε και για την γνωριμία του με την Πελαγία Καζολέα, αποκαλύπτοντας: «Με την Πελαγία δουλεύαμε στον ίδιο όμιλο. H Πελαγία με είχε δει, εγώ βέβαια δεν την είχα δει ποτέ. Έτυχε και γνωριστήκαμε στην κοπή της πίτας μετά από αρκετό καιρό και μας γνώρισε ο ιδιοκτήτης του ομίλου. Είναι πολύ σημαντικό να βρεις έναν άνθρωπο να επικοινωνείς και παρόλο που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, από τις αντιδράσεις της εγώ μπορώ να την καταλάβω» είπε κλείνοντας ο Γιώργος Καβακάκης.

Πηγή: Tlife.gr