Η παίκτρια του Voice που έπεσε νεκρή μπροστά στα μάτια των θαυμαστών της
Www.true.gr

Η παίκτρια του Voice που έπεσε νεκρή μπροστά στα μάτια των θαυμαστών της

 Στη νεαρή ηλικία των 22 ετών, η καριέρα της τραγουδίστριας Christina Grimmie ήταν έτοιμη να απογειωθεί.

Είχε καταλάβει την τρίτη θέση στο «The Voice» και μετά από δύο στούντιο άλμπουμ, η Grimmie ήταν έτοιμη να σαρώσει στη μουσική βιομηχανία . Όλα αυτά κατέρρευσαν στις 10 Ιουνίου 2016, όταν ο μανιακός της θαυμαστής, ονόματι Kevin Loibl την πυροβόλησε τέσσερις φορές κατά τη διάρκεια ενός meet and greet (συνηθίζεται στο εξωτερικό να συναντιούνται οι διάσημοι με ένα  μικρό αριθμό θαυμαστών για να βγουν φωτογραφίες) μετά από μια συναυλία στο Ορλάντο.

Ένας μάρτυρας λοιπόν περιέγραψε τη φρικτή στιγμή. Η Grimmie άνοιξε τα χέρια της διάπλατα για να χαιρετήσει τους πάντες, και όταν έφτασε σε εκείνον, που περίμενε ανυπόμονα για να την χαιρετήσει, εκείνος σήκωσε το όπλο και την πυροβόλησε. Μάταια ο αδερφός της προσπάθησε να τον σπρώξει και να του αρπάξει το όπλο – εκείνος το γύρισε στον εαυτό του και πέθανε.


Ο Loibl όπως είπαν όσοι τον γνώριζαν, ήταν ένας ήσυχος εσωστρεφής τύπος με μια αδιανόητη εμμονή με την τραγουδίστρια. Περνούσε τις ώρες του βλέποντας τα βίντεό της στο YouTube και φυσικά παρακολουθούσε τα posts της στο Instagram. Άλλαξε εντελώς και την εμφάνισή του όπως είπε, για να μπορέσει να την προσεγγίσει και να «εχει ελπίδες» να την κερδίσει.


Η οικογένειά της μήνυσε την εταιρεία φύλαξης που δεν έλεγξε τον Loibl o oποίος μπήκε στο χώρο με όπλο.

 

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr