Παίκτης-έκπληξη: Αλλάζει το φαβορί για τον νικητή του Survivor

Είναι το τηλεοπτικό πρόγραμμα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Καθημερινά το Survivor σημειώνει 35άρια που κάνουν τον ΣΚΑΪ να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, διατηρώντας το κανάλι του Φαλήρου στην κορυφή.

Το μεγάλο ερώτημα που απασχολεί τους τηλεθεατές του reality επιβίωσης αφορά στον νικητή του παιχνιδιού. Όσο μάλιστα το Survivor πλησιάζει προς το τέλος του, τόσο αλλάζουν τα προγνωστικά καθώς οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη.

Πριν από λίγες εβδομάδες υπήρχε ξεκάθαρο φαβορί και αυτός ήταν ο Ηλίας. Καλός αγωνιστικά, με καλό χαρακτήρα ο Ηλίας Μπόγδανος είχε κατορθώσει να πάρει με το μέρος του ένα πολύ μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού.

Πλέον όμως δεν παίζει χωρίς αντίπαλο καθώς ο Παύλος Γαλακτερός στις τελευταίες σφυγμομετρήσεις βρίσκεται στις πρώτες θέσεις και μάλιστα το ποσοστό του έχει ανοδική τάση.

Όλα ασφαλώς θα κριθούν μετά την ένωση των δυο ομάδων την οποία θα δούμε τις επόμενες μέρες. Το σίγουρο είναι ότι Μπόγδανος και Γαλακτερός έχουν δυναμική τελικής τριάδας. Αν δεν σημειώσουν κάποιο αυτογκόλ, τότε ο τελικός τους περιμένει…