Παιδόφιλοι γονείς έκαναν πάρτι οργίων και χρησιμοποιούσαν ως παιχνίδια του σεξ τα τρία ανήλικα παιδιά τους
Www.true.gr

Παιδόφιλοι γονείς έκαναν πάρτι οργίων και χρησιμοποιούσαν ως παιχνίδια του σεξ τα τρία ανήλικα παιδιά τους

Σοκ και φρίκη προκαλεί η υπόθεση δέκα ενηλίκων που συνελήφθησαν στη Γαλλία επειδή βίαζαν επανειλημμένα τρία παιδιά ηλικίας τεσσάρων, επτά και δέκα ετών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η φρικτή αυτή κακοποίηση συνέβαινε κατά τη διάρκεια «πάρτι οργίων» όπου τα παιδιά χρησιμοποιούνταν ως παιχνίδια του σεξ.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, τα παιδιά βιάζονταν επί σειρά ετών από διάφορους ενήλικες, συμπεριλαμβανομένων των μελών της οικογένειάς τους.

Μετά από μια μακρά έρευνα, οι δέκα ύποπτοι ηλικίας μεταξύ 30 και 64 ετών συνελήφθησαν αυτή την εβδομάδα για τα εγκλήματα που έλαβαν χώρα μεταξύ 2016 και 2018. Τα τρία αδέλφια είναι δύο κορίτσια ηλικίας 4 και 7 ετών και ένα αγοράκι 10 ετών.


Η μητέρα, ο πατριός, ο θείος και η γιαγιά των νεαρών θυμάτων έχουν φυλακιστεί, σύμφωνα με τον εισαγγελέα Eric Vaillant.


Μαζί τους, συνελήφθησαν ακόμη 4 γυναίκες και ένας άντρας.

“Όλοι τους αρνήθηκαν να δώσουν απαντήσεις κατά τη διάρκεια της ανάκρισης,” είπε ο εισαγγελέας στα τοπικά ΜΜΕ.

Ο εισαγγελέας είπε επίσης ότι η κακοποίηση ξεκίνησε όταν η μητέρα των παιδιών γνώρισε τον πατριό τους και αποκαλύφθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο από τον 10χρονο γιο της.

Το αγόρι ισχυρίστηκε ότι η ίδια η μητέρα του και ο πατριός του βίαζαν επανειλημμένα για χρόνια εκείνον και τις δύο αδελφές του.Τα παιδιά αναγκάζονταν να κάνουν σεξ με τους γονείς τους, μεταξύ τους, ακόμα και με το σκυλί της οικογένειας. Στο «πάρτι» συμμετείχαν επίσης ένας θείος και η γιαγιά των παιδιών.

Τα τρία παιδιά, τα οποία έχουν μεταφερθεί σε ίδρυμα από τον Ιανουάριο του 2018, υποφέρουν από «αναπτυξιακές καθυστερήσεις και προβλήματα συμπεριφοράς», σύμφωνα με τον εισαγγελέα.

Ωστόσο, η μεταφορά τους στο ίδρυμα είχε θετικά αποτελέσματα στην ψυχολογία τους.

Μακάρι να βρεθεί σύντομα μια νέα οικογένεια γι’ αυτά τα άτυχα παιδιά που να τους χαρίσει την αγάπη και τη στοργή που τους στέρησε η προηγούμενη.

ΠΗΓΗ www.diaforetiko.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr