Ανείπωτη Φρίκη… Bίαζαν το Παιδί τους Μπροστά στην Κάμερα και Πουλούσαν τα Βίντεο στο Διαδίκτυο

Η αστυνομία της Αυστραλίας έπαιξε ρόλο κλειδί στην σύλληψη ενός ζευγαριού από την Ουκρανία που φέρεται να βιντεοσκοπούσε τις στιγμές που είχε ερωτικές επαφές με την νεογέννητη κόρη τους και πουλούσε τα βίντεο.

Το ζευγάρι, που πιστεύεται πως είναι ξαδέρφια, κατέγραφαν την σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού και την πουλούσαν σε παιδόφιλους στην Αυστραλία και την Ασία για κρυπτονομίσματα αξίας $70.

Το 4χρονο κορίτσι φέρεται να δέχεται κακοποίηση από την ηλικία των 2 από τον πατέρα της, έναν 29χρονο Ουκρανό και την μητέρα της, μία 30χρονη με καταγωγή από το Αζερμπαϊτζάν.

Μία πληροφορία από την αστυνομία της Αυστραλίας οδήγησε τις Ουκρανικές αρχές να κάνουν την σύλληψη του ανώνυμου ζευγαριού στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με αναφορές, οι Αυστραλοί ερευνητές παρατήρησαν ένα bar code σε ένα από τα βίντεο όπου είχε καταγραφεί το 4χρονο κορίτσι.

Ο κωδικός αυτός σχετιζόταν με μία αλυσίδα καταστημάτων στην περιοχή Poltova της Ουκρανίας.

Οι αρχές της Ουκρανίας είχαν δυσκολευτεί πολύ στο να εντοπίσουν το ζευγάρι πριν έρθει η βοήθεια από τους Αυστραλούς ερευνητές.

Το ζευγάρι τελικά φάνηκε πως είχε μετακομίσει από το Poltovo προς το Kryvyi Rih, μία πόλη στο Dnipropetrovsk και μετακόμιζαν κάθε τρεις μήνες.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την σύλληψη και μετά σε ένα κέντρο αποκατάστασης στην Poltova.

Οι γονείς είναι υπό κράτηση μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες και να γίνει η δίκη. Το ζευγάρι αντιμετωπίζει μέχρι και 12 χρόνια φυλάκισης αν καταδικαστεί.

Πώς μπορεί κανείς να κάνει κάτι τέτοιο στο ίδιο του το παιδί;

Πηγή