Παιδεραστής Ρεθύμνου: "Έχω γίνει σάκος του μποξ.. Καταπατάται κάθε έννοια ανθρώπινης αξιοπρέπειας"
Www.true.gr

Παιδεραστής Ρεθύμνου: «Έχω γίνει σάκος του μποξ.. Καταπατάται κάθε έννοια ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

Ο παιδεραστής του Ρεθύμνου δηλώνει μετανιωμένος για τις πράξεις του. «Κάθε προσπάθεια επανένταξής μου στην κοινωνία είναι δύσκολη και αυτό το μιντιακό μου λιντσάρισμα, την καθιστά ακόμα πιο δύσκολη. Είμαι τόσο πολύ εγώ το πρόβλημα δηλαδή;».

Ο προπονητής που καταδικάστηκε για 36 περιπτώσεις ασέλγειας ανηλίκων αποφυλακίστηκε αφότου εξέτισε 8 χρόνια στη φυλακή. Παράλληλα, αφέθηκε ελεύθερος ξανά όταν κρίθηκε ότι δεν είχε παραβιάσει κανένα περιοριστικό όρο μετά την αποφυλάκισή του.

Η αποφυλάκισή του προκάλεσε αντιδράσεις στις οικογενειών που μέλη της έπεσαν θύματά του στην Κρήτη, αλλά και τα μέλη του δικηγορικού συλλόγου του Ρεθύμνου, που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.


«Κάθε προσπάθεια επανένταξής μου στην κοινωνία είναι δύσκολη και αυτό το μιντιακό μου λιντσάρισμα, την καθιστά ακόμα πιο δύσκολη. Είκοσι μία μέρες που έμεινα στην απομόνωση είναι λίγο, χωρίς να έχω κάνει απολύτως τίποτα. Προσπαθώ από ένα τοπίο έρημο να βρω τα πατήματά μου», είπε στο STAR.

«Αυτό που νομίζω δε θα άντεχε κανένας άνθρωπος είναι το να δικάζεται εις το διηνεκές. Έχω δικαστεί πολλές φορές στο δικαστήριο. Δήλωσα τον σεβασμό μου στην απόφαση της Δικαιοσύνης. Δήλωσα ο ίδιος στους δικαστές να τιμωρηθώ με αυστηρότητα.

Καταπατάται κάθε έννοια ανθρώπινης αξιοπρέπειας, ουσιαστικά λιντζάροντάς με. Είμαι συντετριμμένος κάθε μέρα, είμαι μετανιωμένος κάθε μέρα, θα το πληρώνω όλη μου τη ζωή. Αλλά ένας άνθρωπος να γίνεται σάκος του μποξ και στόχος όλων; Είμαι τόσο πολύ εγώ το πρόβλημα δηλαδή;» ανέφερε.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr