Παύλος Χαϊκάλης: Μετανιωμένος, συγκινεί η δημόσια έκκληση στην πρώην σύζυγό του

Υπάρχει τελικά ρομαντισμός στις μέρες μας; Ο Παύλος Χαϊκάλης πάντως, κάνει… φιλότιμες προσπάθειες για να το αποδείξει και μας συγκινεί.

Ο αγαπημένος ηθοποιός ο οποίος αποθεώνεται με τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην πιο επιτυχημένη παράσταση του φετινού καλοκαιριού «Το δικό μας σινεμά» που παίζεται στο πλήρως ανακαινισμένο Θέατρο Άλσος, σε συνέντευξή του στη Realnews, δείχνει μετανιωμένος για το τέλος του γάμου του με την τελευταία σύζυγό του Μαρία Λύκου και της ζητά δημόσια να επανασυνδεθούν.

«Θέλω να κερδίσω ξανά τη Μαρία!» είπε στη συνέντευξή του ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός και εξέφρασε την επιθυμία του να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και, γιατί όχι, να προχωρήσουν σε θρησκευτικό γάμο στο μέλλον

Για τον Παύλο Χαϊκάλη η τρίτη σύζυγός του Μαρία Λύκου είναι ό,τι πολυτιμότερο είχε στη ζωή του.

Γι’ αυτό και θέλει να την ξανακερδίσει.

Σε παλιότερη θεατρική τους έξοδο όταν τίποτα δεν έδειχνε να σκιάζει τον… γαλάζιο ουρανό του γάμο τους

Ο ηθοποιός δεν θα διστάσει να παντρευτεί ξανά -με θρησκευτικό γάμο αυτή τη φορά- τη Μαρία Λύκου αν έπιστρέψει πίσω σε εκείνον.

Είναι πολλοί όσοι πιστεύουν ότι το ζευγάρι ταίριαζε πολύ. Γι’ αυτό και κανείς δεν περίμενε το διαζύγιό τους.

Ήταν τον περασμένο Μάιο όταν γινόταν γνωστό πως ο ηθοποιός, μετά από δέκα χρόνια σχέσης και τέσσερα χρόνια γάμου -είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο- έπαιρνε διαζύγιο.

Από τότε, ο Παύλος Χαϊκάλης δεν είναι ευτυχισμένος στην προσωπική του ζωή και το λέει συχνά στις συνεντεύξεις του, όπως πρόσφατα όταν είπε ότι δεν μπορεί να είναι καλά όταν δεν έχει στο πλευρό του τη γυναίκα των ονείρων του. Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε στην εκπομπή Καλοκαίρι #not.

Πηγή : gossip-tv.gr