Πατριωτικό «τσουνάμι» καταλήψεων σαρώνει την χώρα: Οι μαθητές αγωνίζονται για την υπεράσπιση της Μακεδονίας

Πατριωτικό «τσουνάμι» καταλήψεων σαρώνει όλη την χώρα καθώς οι μαθητές βρίσκονται στις επάλξεις για την υπεράσπιση της Μακεδονίας απαιτώντας την κατάργηση της ντροπιαστικής Συμφωνίας των Πρεσπών

Ετοιμάζουν κινητοποιήσεις και καταλήψεις μαθητές στη Θεσσαλονίκη και σε περιοχές όλης της Ελλάδας την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου και πρέπει να υποστηριχθούν από όλους τους μαθητές όλων των σχολείων της χώρας.

Την Πέμπτη το «Μακεδονία ξακουστή» θα πρέπει να ακουστεί πανελλαδικά σε όλα τα σχολεία και να μην μείνει ούτε ένας μαθητής ο οποίος να μην λάβει μέρος στις κινητοποιήσεις εάν θέλει να μπορεί να ονομάζεται Έλληνας στο μέλλον.

Η νεολαία να κινητοποιηθεί αφού είναι «η ορμή του Έθνους» και η ελπίδα του εκφράζοντας με βροντερό «όχι» την αντίστασή της σε εκείνα τα οποία της ετοιμάζουν χωρίς να την ρωτήσουν

Υπενθυμίζουμε πως το εν λόγω κύμα της ενεργής αντίστασης ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας και της ελληνικής Ιστορίας άρχισε με την άδικη αποβολή των μαθητών, οι οποίοι έλαβαν μέρος στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στον Γέρακα Αττικής επειδή τραγούδησαν το «Μακεδονία ξακουστή».

Κανένας τότε στη νυν κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούσε να περιμένει πως οι συγκεκριμένοι μαθητές θα γίνονταν η αφορμή για μαζικό ξεσηκωμό των μαθητών σε όλη την Ελλάδα.

Κανείς να μην λείψει από αυτόν τον αγώνα, για την υπεράσπιση της Μακεδονίας, του Έθνους και της Ιστορίας του, διότι για ό,τι γίνει από εδώ και έπειτα στο μέλλον υπόλογοι θα είναι εκείνοι που δεν πάλεψαν για αυτό.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

https://www.facebook.com/100004453295350/videos/1121952837963149/Μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης των κινητοποιήσεων και η πανελλήνια ομοσπονδία πολιτιστικών συλλόγων Μακεδόνων

Όπως σημειώνεται:

«Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούμε τις κινητοποιήσεις των μαθητών για την υπεράσπιση της Μακεδονίας από τις ολέθριες συνέπειες που διαφαίνεται να έχει η Πατρίδα μας από την συμφωνία» των Πρεσπών.

Οι μαθητές ξεσηκώθηκαν με αφορμή την άδικη αποβολή των μαθητών που συμμετείχαν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στον Γέρακα Αττικής. Τα πραγματικά αίτια του απρόσμενου αυτού ξεσηκωμού εντοπίζονται στην βαθιά πεποίθηση των μαθητών ότι το μέλλον της Ελλάδας, της Μακεδονίας και το δικό τους υποθηκεύεται ανεπιστρεπτί με την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας, η οποία αποτελεί ΚΙΝΔΥΝΟ για την ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή και οδηγεί σε ακρωτηριασμό της Πατρίδας μας.

Το μαθητικό κίνημα για την υπεράσπιση της Μακεδονίας ξεκίνησε ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ, χωρίς καμία μεθόδευση, με μόνο κριτήριο το ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ της νεολαίας που ένιωσε ότι πραγματοποιείται μεγάλη ΑΔΙΚΙΑ στην Πατρίδα μας.

Από την πρώτη στιγμή οι μαθητές που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις βίωσαν τον ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ από ακραίες πολιτικές οργανώσεις, οι οποίες με απροκάλυπτα ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ και ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ τρόπο έκαναν τα πάντα για να υποβαθμίσουν και να σπιλώσουν την πρωτοφανή πρωτοβουλία των μαθητών να διαδηλώσουν για τα δίκαια του μακεδονικού Ελληνισμού.Μοιράστηκαν προπαγανδιστικά φυλλάδια έξω από σχολεία, τα οποία προωθούν αναληθή και ανιστόρητο χάρτη που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά ξένες μυστικές υπηρεσίες το 1993 περί δήθεν ύπαρξη 3 Μακεδονιών, με προφανή σκοπό να βλάψουν την Ελλάδα.

Επειδή δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς στην ΑΘΛΙΑ επίθεση που δέχεται το μαθητικό κίνημα για την υπεράσπιση της Μακεδονίας, δηλώνουμε την συμπαράστασή μας στην ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ και ΜΑΖΙΚΗ κινητοποίηση που εξαγγέλθηκε για την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018. Καλούμε όλους τους Έλληνες, όπου κι αν βρίσκονται, να συμμετέχουν και να στηρίξουν τις πανελλαδικές κινητοποιήσεις των μαθητών και είμαστε πεπεισμένοι ότι το μέλλον της Μακεδονίας θα μείνει σε Έλληνες που αγωνίζονται για το καλό της Πατρίδας.

Γιαννιτσά 28 Νοεμβρίου 2018
Για το ΔΣ
Γεώργιος Ευθ. Τάτσιος
Πρόεδρος ΠΟΠΣΜ»

Πηγή : diaforetiko.gr