Καλαμάτα: Πατριός Bίαζε επανειλημμένα και Aσελγούσε στην 12χρονη κόρη της γυναίκας του

Την άρση των περιοριστικών όρων που είχαν ορισθεί για τον 33χρονο που κατηγορείται για κατάχρηση σε Aσέλγειa κατ’ εξακολούθηση της 12χρονης θετής του κόρης, αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Καλαμάτας και λίγες ώρες μετά συνελήφθη ως προσωρινά κρατούμενος.

Η υπόθεση, με βάση τα τοπικά μέσα, είχε αποκαλυφθεί στα τέλη Φεβρουαρίου, ύστερα από καταγγελία της μητέρας της ανήλικης κοπέλας στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Με βάση τα όσα έχουν καταγγελθεί, η 12χρονη εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της πως ο πατριός της τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, σχεδόν καθημερινά, προχωρούσε σε πράξεις σε βάρος της και κατά το χρονικό διάστημα το οποίο εκείνη έλειπε από το σπίτι.


Η μητέρα μαζί με τη 12χρονη κατήγγειλαν τα περιστατικά στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας. Ο 33χρονος είχε παρουσιασθεί μόνος του στην Αστυνομία και αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο δικηγόρος Πολιτικής Αγωγής, Άγγελος Βλαχονικολός, δήλωσε ότι η οικογένεια της ανήλικης εκφράζει την δικαίωση και ανακούφισή της.

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr