Πάτρα: Θρήνος για τον αστυνομικό που σκοτώθηκε – Επέστρεφε στην γυναίκα του και το μωρό τους

«Θα τα πούμε το βράδυ…» ήταν τα τελευταία λόγια του άτυχου 35χρονου στους δικούς του ανθρώπους στο Κομπηγάδι, από όπου έφυγε νωρίς το πρωί για να πάει στην Πάτρα να δει την σύζυγό του και το μωρό τους.

Ο 35χρονος αγαπούσε πολύ το χωριό του και τους γονείς του. Είχε πάει να τους δει, όπως κάνει πάντα, αρκετά συχνά. Το πρωί έφυγε, ανέβηκε στην αγαπημένη του μηχανή και γυρίζοντας είπε στους γονείς του, «θα τα πούμε πάλι το βράδυ».

Δυστυχώς η μοίρα έκανε άλλα σχέδια, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, φίλους και συναδέλφους του 35χρονου.

Ο νεαρός αστυνομικός οδηγούσε την μηχανή του στο επαρχιακό δίκτυο Πατρών Καλαβρύτων. Στην Καλάνιστρα συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο. Ο αστυνομικός δυστυχώς δεν φορούσε κράνος. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ενώ έφτασε σε χρόνο ρεκόρ στο νοσοκομείο, κατέληξε.

Οι δικοί του άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν οτι ο Βασίλης έφυγε από κοντά τους, αφήνοντας πίσω του ένα ανήλικο παιδί. Συγγενείς, φίλοι και συναδελφοί του ενημερώθηκαν για το περιστατικό και κατέκλυσαν το νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα.

Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου που μόνο χαμόγελα σκορπούσε. Ο άτυχος 35χρονος, υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ Πειραιά.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 5 το απόγευμα στα Δεμένικα.

newsit