Πάτρα: Ράγισαν καρδιές. Γυναίκα πήδηξε στο νεκροταφείο για να ανάψει καντήλι του παιδιού της
Www.true.gr

Πάτρα: Ράγισαν καρδιές. Γυναίκα πήδηξε στο νεκροταφείο για να ανάψει καντήλι του παιδιού της

Μπορεί τα νεκροταφεία να είναι κλειστά λόγω των μέτρων για την πρόληψη εξάπλωσης του κορωνοϊού που ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιάς, ωστόσο η κ. Γλυκερία Λύτρα που κατάγεται από το Πελόπιο Αρχαίας Ολυμπίας και διαμένει τα τελευταία χρόνια στην Πάτρα, βρήκε τον τρόπο να βρεθεί την Μ. Παρασκευή δίπλα στο παιδί της.

Η κ. Γλυκερία πήδηξε τα κάγκελα του κοιμητηρίου για να βρεθεί στο μνήμα του γιού της, του 17χρονου ποδοσφαιριστή Γιώργου Νταγιούκλα, πουέχασε την ζωή του το 2016 σε ένα φρικτό τροχαίο.

Στον κόσμο της Ορθοδοξίας, την Μεγάλη Παρασκευή, ανήμερα της κορύφωσης του Θείου Πάθους, είθισται οι πιστοί να ανάβουν τα καντηλάκια στους τάφους, τιμώντας τη μνήμη όλων των αγαπημένων προσώπων τους που είναι θαμμένοι στα κοιμητήρια.

Η μητέρα, όπως ανέφερε στο OPEN, δεν μπορούσε να αφήσει το παιδί της με σβησμένο το καντήλι, για αυτό και όπως δήλωσε, είχε αποφασίσει να πηδήξει τον τοίχο και το έκανε για να βρεθεί δίπλα στο μνήμα του παιδιού της στο Β΄ Νεκροταφείο της Λεύκας έξω από την Πάτρα.

Η κ. Γλυκερία Λύτρα βρήκε τον τρόπο να βρεθεί την Μ. Παρασκευή δίπλα στο αδικοχαμένο παιδί της
Η κ. Γλυκερία πήδηξε τα κάγκελα του κοιμητηρίου για να βρεθεί στο μνήμα του γιού της

Του 17χρονου ποδοσφαιριστή Γιώργου Νταγιούκλα που έχασε την ζωή του το 2016 σε ένα φρικτό τροχαίο.

Στον κόσμο της Ορθοδοξίας, την Μεγάλη Παρασκευή, συνηθίζεται οι πιστοί να ανάβουν τα καντηλάκια στους τάφους, τιμώντας τη μνήμη όλων των αγαπημένων προσώπων τους


Έτσι και η μητέρα του αδικοχαμένου Γιώργου…

«Εγώ….έκανα κάτι παράνομο…δικάστε με….πήδηξα τα κάγκελα….Και δεν μετανιώνω παράνομο για σας…Για τους δικούς σας νόμους….Εγώ για τα παιδιά μου θα έκανα τα πάντα… θα πέθαινα θα έδινα την ζωή μου…Δεν μπόρεσα όμως….Αλλά με σβησμένο το καντήλι δεν θα άφηνα το παιδί μου… Καλή ανάσταση σε όλους… Εγώ πήγα στο παιδί μου.. Δεν μπορεί να μου το απαγορεύσει κανείς», έγραψε η ίδια σε ανάρτησή της στο Facebook.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr