Αμυχές, κοκκινίλες και εκδορές σε φωτογραφίες των δύο από τα τρία κορίτσια.

Οι έρευνες για τα αδιευκρίνιστα αίτια των τριών θανάτων των κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα συνεχίζονται και νέα ερωτήματα με απαντήσεις για την κατάσταση των κοριτσιών έρχονται στη δημοσιότητα με τη μητέρα τους Ρούλα Πισπιρίγκου να δίνει τις δικές της εξηγήσεις.

Τα νέα ερωτήματα που προέκυψαν και συζητήθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» της Παρασκευής αφορούν σημάδια, εκδορές και κοκκινίλες που υπήρξαν στα πρόσωπα των δύο από τα τρία κορίτσια. Οι αμυχές αφορούν φωτογραφίες της Μαλένας ενώ οι κοκκινίλες αυτές της Ίριδας, του βρέφους της οικογένειας που πέθανε σε ηλικία μόλις 6 μηνών.

Ο διάλογος που ξεκίνησε ανάμεσα στον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό και τη Ζήνα Κουτσελίνη με αφορμή τα σημάδια των δύο κοριτσιών εξελίχτηκε ως εξής:

Π. Κουσουλός: Ωραία, τρεις ημέρες πριν, λοιπόν, δεν είχε τις αμυχές η Μαλένα. Όπως μου έλεγαν ειδικοί επιστήμονες, οι οποίοι τις αξιολογούν (σ.σ. τις αμυχές), φαίνεται να είναι πρόσφατες, δεν είναι δηλαδή προγενέστερες.
Ζ. Κουτσελίνη: Όσο για την κοκκινίλα, στην οποία αναφέρθηκε ο Πέτρος Κουσουλός, λέει η μητέρα ότι η Μαλένα την είχε από μωρό – ατοπική δερματίτιδα και έπαιρνε ειδική αγωγή με σαμπουάν.
Π. Κουσουλός: Δεν καταγράφηκε από την ιατροδικαστική έκθεση η κοκκινίλα.
Ζ. Κουτσελίνη: Για το σημάδι στα χείλη της Ίριδας, η μητέρα απαντά: το είχε από πιπίλα και σάλια και μάλιστα μας είχε δώσει κρέμα γι’ αυτό η παιδίατρός μας. Και έχω και βίντεο που το έχεi.

Η μητέρα των παιδιών απάντησε μέσω μηνύματος που έστειλε στην παρουσιάστρια της εκπομπής και διαβάστηκε στον αέρα της: «Μου έστειλε ένα σημαντικό αντίγραφο – ένα ιατρικό έγγραφο – για το τι έχει διαπιστωθεί στην Ίριδα για το έκζεμα αυτό: ενδεικτικής δερματίτιδας εξ επαφής ενζεματοειδούς αντιδράσεως. Τα χείλη εμφανίζουν στοιχεία αποξήρανσης, επίσης διαπιστώθηκε μικρή λύση της συνέχειας του στοματικού βλεννογόνου άνευ έτερων χαρακτηριστικών. Κακώσεις εξωτερικώς στο σώμα δεν παρατηρήθηκαν».

Πηγή: instanews.gr