Πάτρα: Ο Αρτέμης Σώρρας κυκλοφορεί ως «καλόγερος»; – Η μαρτυρία πρώην συνεργάτη του ανάβει φωτιές
Www.true.gr

Πάτρα: Ο Αρτέμης Σώρρας κυκλοφορεί ως «καλόγερος»; – Η μαρτυρία πρώην συνεργάτη του ανάβει φωτιές

Ο Αρτέμης Σώρρας παραμένει άφαντος 9 μήνες μετά την καταδίκη του. Πρώην μέλος της Ελλήνων Συνέλευσις καταγγέλλει…
Ο Αρτέμης Σώρρας έχει μεταμφιεστεί σε καλόγερο, έχει αφήσει γενειάδα για να μην αναγνωρίζεται και κυκλοφορεί από την Πάτρα μέχρι τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας! Αυτό υποστηρίζουν πρώην συνεργάτες του, που μιλούν στην εφημερίδα Κόσμος της Πάτρας.

Πρώην μέλος της Οργάνωσης, τον είδε, τον αναγνώρισε γιατί είναι και αυτός Πατρινός και τον ξέρει πολλά χρόνια. Τον συνάντησε στην οδό Πατησίων και ο Σώρρας… έκανε πως δεν τον ήξερε!

Σύμφωνα με περιγραφές των ιδίων, ο καταζητούμενος επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις», έχει πιο μεγάλο μούσι από πριν, φορά καλυμμαύκι και φροντίζει να «χάνεται» μέσα στο πλήθος, ώστε να περνά απαρατήρητος. Είναι ευνόητο ότι επέλεξε να μείνει στην Αθήνα, αφού εκεί μπορεί ευκολότερα να κρυφτεί αλλά και να «κυκλοφορεί» μεταμφιεσμένος ως… καλόγερος!Άφαντος ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας

Το τελευταίο μήνυμα του Σώρρα
Ο Αρτέμης Σώρρας κάνει λόγο για σχέδιο προδοτών και γνωστοποιεί τη διαγραφή της Βίκυς Σώζου από την «Ελλήνων Συνέλευσις».

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων: «Διαγράφω τη Βίκυ Σώζου για όλα αυτά που έχει πει. Πόσο επιλήψιμα είναι; Τι άλλο πρέπει να κάνεις ρε Βίκυ; Να μας βάλεις καμία βόμβα να μας ανατινάξεις; Έχει πει το στόμα σου χιλιάδες πράγματα για αυτό το σχέδιο το αποστατικό, το προδοτικό που κάνετε εσείς και κάποιοι άλλοι. Και δηλητηριάζετε τα μυαλά των ανθρώπων μέσα στο σπίτι μας. Ποιος είναι ο λόγος παιδί μου; Σε πείραξε κανένας από το γραφείο;».

Ακούστε όσα λέει ο Αρτέμης Σώρρας στο ηχητικό μήνυμα που αναρτήθηκε στο κανάλι του στο YouTube…
https://youtu.be/wBB5H_ytsck

Πηγή newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr