Εξελίξεις αναμένονται στην ερχόμενη εβδομάδα σχετικά με το θρίλερ των θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσει νοσηλεύτρια της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου του Ρίου, η οποία θα αποκαλύψει ότι ρωτήθηκε από τη μητέρα των τριών παιδιών αν τα δωμάτια νοσηλείας έχουν κάμερες ασφαλείας σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής Live News.

Η μητέρα των παιδιών, αφού έφτασε με τη Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο του Ρίου, ρώτησε αν το δωμάτιο που θα νοσηλευόταν η κόρη της είχε κάμερα ασφαλείας χωρίς προφανή λόγο, όπως έχει γίνει γνωστό.

Την ίδια στιγμή, οι Αρχές έχουν ξεκινήσει να ερευνούν και τον θάνατο της Μαλένας.

Αναλύοντας τα δεδομένα εκείνης της περιόδου αλλά και από τις συνεντεύξεις των γονέων σε τηλεοπτικούς σταθμούς, συγκεκριμένα τη δήλωση της μητέρας ότι η μικρή είχε ζητήσει να φύγει ο πατέρας της από το νοσοκομείο έχοντας ίσως την αίσθηση του επικείμενου θανάτου της, οι αστυνομικοί στέκονται στο γεγονός πως ένα τρίχρονο παιδί δεν μπορεί να έχει τέτοια αίσθηση.

Η δήλωση αυτή της μητέρας έχει μπει στο μικροσκόπιο, με τις Αρχές να εξετάζουν όλο το διαθέσιμο υλικό.

«Tο φυσιολογικό δεν εντάσσεται μέσα στο στατιστικό»
Μιλώντας στο και τον Νίκο Ευαγγελάτο, η Άννα Κανδαράκη, κλινική ψυχολόγος, μίλησε για μία τραγωδία.

«Όποια και αν είναι η απάντηση, πρόκειται για μια τραγωδία. Οι πιο δύσκολες καταστάσεις είναι όταν έχω να δω γονείς που έχουν βιώσει απώλεια βρέφους».

Όπως επισήμανε η κ. Κανδαράκη: «το φυσιολογικό δεν εντάσσεται μέσα στο στατιστικό», θέλοντας να πει ότι η διαφορετική αντίδραση, από τη συνηθισμένη, σε ένα γεγονός, δε θα έπρεπε να θεωρείται ύποπτη.

«Δεν μπορούμε να βγάλουμε κανένα συμπέρασμα από μια μητέρα και έναν πατέρα που κάτω από μια κάμερα καλούνται να αμυνθούν για αυτά που βιώνουν».

Πηγή : newsit.gr