Πάτρα. Επιχειρηματίας έριξε το αυτοκίνητό του σε Χαντάκι όταν η σύντροφός Έσκυψε και του Άρχισε να τον….

Το ζευγάρι έφυγε απο γνωστό στέκι στην πλατεία του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα με κατεύθυνση το Αίγιο. Δεν πήρε όμως την Εθνική οδό. Προτίμησε την παραλιακή οδό. Γιατί; Μα για να βγάλει γούστα.

Βλέπετε η σύντροφος του επιχειρηματία μια 45άρα με πολλές κάψες ήθελε να βγάλει γούστα έν πορεία. Ο 62χρονος επιχειρηματίας που ασχολείται με οικοδομές, πατέρας δυο μεγάλων παιδιων και χωρισμένος εδώ και χρόνια, νόμιζε ότι θα καταφέρει να οδηγήσει όσο η σύντροφός του «επαιζε»… «παλλινδρομικό μονόχορδο».

Δυστυχώς στο ύψος των Σελλιανίτικων απο την πολύ ένταση, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε σε χαντάκι. Ευτυχώς γι΄αυτόν η σύντροφός του κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και άφησε απο το στόμα της το «φλάουτο».

Ο οδηγός σε κατάσταση πανικού επικοινώνησε με την εταιρεία «οδικής βοήθειας» και λίγο πρίν απο τις 06.00 το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε απο το σημείο στην αλάνα συνεργείο, λίγο έξω απο την Πάτρα.

Αφού δεν το έχεις ρε φίλε με τα όργανα… τι το τολμάς; Τράβα σε κανα ξενοδοχείο με ιαματικά λουτρά και άσε τα «σόλα» σε άλλους…

Πηγη nassosblog.gr