Η συγκεκριμένη μάρτυρας ισχυρίζεται ότι δέχεται «απανωτά» τηλεφωνήματα ακόμη και τις μεταμεσονύχτιες ώρες Μια νέα πληροφορία σχετικά με την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας έρχεται από την Πάτρα.

Τις τελευταίες εβδομάδες, έχουν δει το φως της δημοσιότητας πολλές καταθέσεις σε ότι αφορά στην υπόθεση. Φίλοι των γονιών, συγγενείς, γιατροί, ιατροδικαστές, νοσηλευτές έχουν καταθέσει σχετικά με τα όσα έζησαν ή γνώριζαν για την οικογένεια και τα παιδιά.

Εφιάλτης η Ρούλα Πισπιρρίγγου
Ωστόσο μία από αυτές τις καταθέσεις έχει προκαλέσει «εμμονή» στην μητέρα των παιδιών.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» η μητέρα των τριών κοριτσιών «Ρούλα Πισπιρίγκου έχει γίνει εφιάλτης για μία εκ των βασικών μαρτύρων, η οποία μίλησε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και μάλιστα δύο φορές».

Τα τηλεφωνήματα που δέχεται η συγκεκριμένη μάρτυρας είναι «απανωτά», γίνονται ακόμη και τις μεταμεσονύχτιες ώρες, ενώ η γυναίκα αποφάσισε χθες το πρωί και διεμήνυσε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός της, ότι η μόνη λύση είναι να απευθυνθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Η βασική μάρτυρας πρόκειται για γυναίκα την οποία γνωρίζει καλά η Ρούλα Πισπιρίγκου και μάλιστα κατάφερε να την αναγνωρίσει παρά την αλλοίωση της φωνής που έγινε από την εκπομπή. Προφανώς την αναγνώρισε και από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα και τα οποία σχετίζονται με την ιστορία. Τα οποία προφανώς ήξερε η μητέρα. Ουδείς ωστόσο μπορεί να πει αν η ενόχληση της μάνας προέκυψε από το περιεχόμενο της μαρτυρίας της ή επειδή απλά βγήκε και μίλησε, γενικά..!

Τα παρακολουθεί όλα
Άγνωστο παραμένει αν έχουν δεχθεί τηλεφωνήματα ή άλλου είδους οχλήσεις κι άλλα πρόσωπα που έχουν μιλήσει για την περίεργη αυτή ιστορία, που συγκλονίζει την χώρα από τις αρχές Φεβρουαρίου μετά την πρώτη αποκάλυψη της «Π».

Είναι πλέον σαφές ότι η μητέρα παρακολουθεί τα πάντα και προσπαθεί προφανώς με τη βοήθεια των δικών της ανθρώπων να μην «ξεφύγει» το παραμικρό! Δεν είναι τυχαίο πως προ ημερών αλλά και το Σάββατο δήλωνε «ενεργή» σε συζήτηση που γινόταν στα social media για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Όμως δεν παρενέβη.

Πηγη in.gr