Πάτρα: Δεν έμπαινε τυχαία στο ίδιο κατάστημα – Δεν ψώνιζε ποτέ αλλά έφευγε πάντα ικανοποιημένη!

Η φιγούρα της γυναίκας είχε γίνει γνωστή τόσο στην ιδιοκτήτρια όσο και στους υπαλλήλους. Κοιτούσε προσεχτικά τα ρούχα, αλλά ποτέ δεν ψώνιζε…
H κλοπή χρηματικού ποσού από πορτοφόλι ιδιοκτήτριας καταστήματος στην Πάτρα, αποκάλυψε την παράνομη δράση που είχε αναπτύξει για τουλάχιστον ενα χρόνο. Ο λόγος για μια 60χρονη γυναίκα που συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συλληφθείσα είχε αποσπάσει 1.500 ευρώ, επισκεπτόμενη ανά τακτά χρονικά διαστήματα το συγκεκριμένο κατάστημα.

Η αστυνομία έφτασε στη σύλληψη της, μετά από καταγγελία της γυναίκας για κλοπή 50 ευρώ από το πορτοφόλι της. Οι έρευνες στράφηκαν στην 60 χρονη, η οποία όπως προέκυψε προ ημερών, είχε επισκεφθεί και πάλι το συγκεκριμένο κατάστημα και είχε αφαιρέσει χρήματα.

Από την προανάκριση των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, προέκυψε πως η δράστιδα, είχε κάνει “επάγγελμα” τις επισκέψεις στην επιχείρηση, αφου είχε καταφέρει τον τελευταία χρόνο να αποσπάσει 1.500 ευρώ, χωρίς να γίνει αντιληπτή. Σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πατρών.

πηγή: newsit.gr