Πάτρα: Χαροπαλεύει τρίχρονο κοριτσάκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Ώρες αγωνίας για τους γονείς της!
Www.true.gr

Πάτρα: Χαροπαλεύει τρίχρονο κοριτσάκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Ώρες αγωνίας για τους γονείς της!

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση η τρίχρονη που παραμένει στην εντατική. Λιώνουν από αγωνία οι γονείς της…

“Εφημερεύω για άλλες 6 ώρες αλλά στα μάτια μου έχω τα μικρά ροζ κλαμεράκια που μοιάζουν με αυτά της κόρης μου. Λυπάμαι. Κι αύριο ξημερώνει μια νέα μέρα”, έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook η αναισθησιολόγος του ΕΚΑΒ Γκέλυ Κανελλοπούλου.

Η κα Κανελλοπούλου ως μέλος πληρώματος ασθενοφόρου, έχει ζήσει από πολύ κοντά εκατοντάδες περιστατικά. Το χθεσινό ατύχημα στην περιοχή των Ιτεών, όπου 50χρονος οδηγός παρέσυρε 3χρονο κοριτσάκι, δύσκολα μπορεί να περιγραφεί ακόμα και από ανθρώπους που έχουν αντικρύσει πολλές και σκληρές εικόνες.

Οι γιατροί της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών δίνουν μάχη για να κρατήσουν το κοριτσάκι στη ζωή. Το παδί έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά το τροχαίο που σημειώθηκε χθες το απόγεμα όταν παρασύρθηκε από αυτοκίινητο.


Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που αρχικά μετέφερε το παιδί στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων και εν συνεχεία λόγω τηης σοβαρότητας της κατάστασής του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας.

Δίπλα του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι γονείς του, που προσεύχονται για μια ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών.

[Πηγή]

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr