Πάθαμε ΣΟΚ! Έγκυος η Γνωστή Τραγουδίστρια; Η Φωτογραφία Απόδειξη!
Www.true.gr

Πάθαμε ΣΟΚ! Έγκυος η Γνωστή Τραγουδίστρια; Η Φωτογραφία Απόδειξη!

Τα γενέθλιά του είχε στις 17 Φεβρουαρίου ο σύντροφος της Ευρυδίκης, Μπομπ Κατσιώνης. Ο καταξιωμένος μουσικός «έκλεισε» τα 41 του χρόνια και το γιόρτασε μαζί με την αγαπημένη του, στο σπίτι τους, ενώ έσβησε τα κεράκια του πάνω σε μια εντυπωσιακή τούρτα που έφτιαξε για εκείνον με τα χεράκια της ​η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Θέλοντας να του ευχηθεί και διαδικτυακά «χρόνια πολλά», η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που έβγαλαν οι δυο τους και στην οποία ο Μπομπ κρατάει τρυφερά την κοιλιά της. «About yesterday… #birthdayboy #thebest #moments #wishes #friends #fun #love #happy #sweethome», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Το εν λόγω στιγμιότυπο, όμως, ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει τις φήμες περί εγκυμοσύνης της Ευρυδίκης. Πολύ γρήγορα οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να την ρωτήσουν αν περιμένει ένα ακόμα παιδάκι, καθώς θεώρησαν πώς η κοιλίτσα της φαίνεται και κάπως φουσκωμένη.Η ίδια δεν έχει απαντήσει μέχρι στιγμής σε κανένα σχόλιο, αφήνοντας τις φήμες να… αιωρούνται.

Αν κάτι τέτοιο ισχύει, εμείς ευχόμαστε στο ζευγάρι με το καλό να υποδεχτούν τον καρπό του έρωτά τους.

Πηγή: fthis.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr