Πάθαμε Πλάκα!!! Παίκτρια από το Power of Love Εργαζόταν στην ΕΡΤ!

Ξεχώρισε και συνεχίζει να ξεχωρίζει στο σπίτι του «Power of Love» για το χαμηλό προφίλ που διατηρεί, μακριά από εντάσεις και καβγάδες, παρότι ο αγαπημένος της είναι μέσα σχεδόν σε κάθε λεκτική αντιπαράθεση.

Ο λόγος για την μελαχρινή Κυριακή Τσανικίδη, η οποία δεν μπήκε στην πρώτη «φουρνιά» των παικτών, κατάφερε όμως να βρίσκεται ακόμα μέσα στο παιχνίδι και να γίνει αγαπητή σχεδόν σε όλα τα άτομα που συμμετέχουν στο reality.

Η Κυριακή όμως διαφέρει από τις υπόλοιπες κοπέλες του παιχνιδιού αφού δεν είναι ούτε μοντέλο, ούτε εστεμμένη σε κάποιον διαγωνισμό ομορφιάς. Αντιθέτως έχει μία μικρή έστω εμπειρία από τα media. Κανείς όμως δε θα μπορούσε να προβλέψει από πιο μετερίζι.

Η αρκετά συναισθηματική Κυριακή είναι απόφοιτος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ και έχει εργαστεί σε διάφορα σάιτ.

Αυτό που δεν ξέρει ο πολύς κόσμος είναι ότι η πρακτική της έγινε σε έναν τηλεοπτικό φορέα που καμία σχέση δεν έχει με τον ΣΚΑΪ και την Acun Medya, αφού όπως αναγράφει η ίδια στo βιογραφικό της σημείωμα, η ΕΡΤ ήταν το μεγάλο σχολείο στο οποίο έκανε τα πρώτα της βήματα.

Το κορίτσι που λατρεύει το κόκκινο όπως φαίνεται είχε στο ξεκίνημά της γερές βάσεις ποιότητας παρότι ο δρόμος της μέχρι στιγμής παρέκλεινε για τις ανάγκες του έρωτα.

πηγή: dailymedia.gr