Πατέρας της 8χρονης Αλεξίας: "Δεν τη δέχομαι τη συγνώμη του 54χρονου- Είμαι έξαλλος"
Www.true.gr

Πατέρας της 8χρονης Αλεξίας: «Δεν τη δέχομαι τη συγνώμη του 54χρονου- Είμαι έξαλλος»

Έξαλλος έγινε ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας που για πέμπτη ημέρα παλεύει να κρατηθεί στη ζωή μετά την αδέσποτη σφαίρα που την τραυμάτισε στο κεφάλι, όταν άκουσε πως ο 54χρονος που πυροβόλησε στον αέρα και τραυμάτισε σοβαρά το παιδί του, αφέθηκε ελεύθερος. «Είμαι έξαλλος, δεν τον συγχωρώ/΄δήλωσε ο πατέρας

«Η συμπεριφορά του δείχνει πως δεν είναι σωστός άνθρωπος. Φέρθηκε πολύ άσχημα», τόνισε ο πατέρας – Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η 8χρονη στην εντατική του «Αγλαΐα Κυριακού»

Την ώρα που η 8χρονη Αλεξία δίνει μάχη για τη ζωή της στην εντατική του «Αγλαΐα Κυριακού», ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού που χτυπήθηκε από την αδέσποτη σφαίρα στη Θήβα είπε ότι δεν δίνει… άφεση αμαρτιών στον 54χρονο.


«Δεν μπορώ να συγχωρέσω τον δράστη. Ας τον συγχωρέσει ο Θεός. Θα τον συγχωρούσα μόνο αν εμφανιζόταν μόνος του και δεν προσπαθούσε να στείλει το όπλο στην Αθήνα», είπε ο πατέρας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

«Η συμπεριφορά του δείχνει πως δεν είναι σωστός άνθρωπος. Φέρθηκε πολύ άσχημα», ανέφερε ο πατέρας.

«Έχω πίστη. Το παιδί μου ζει. Δεν θα το κλάψω από τώρα. Θα γίνει καλά. Κι αυτοί που δεν πιστεύουν στο Θεό, θα το πιστέψουν. Κάναμε ένα τάμα στον Ταξιάρχη για το παιδί μας», είχε πει πριν από λίγες ημέρες στο Star, η μητέρα της Αλεξίας.

πηγή: protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr