Πατέρας προσφέρεται όποτε ο γιος του χρειάζεται κάποιον για να βάψει. Στην συνέχεια ποζάρουν στην κάμερα για να δείξουν τα αποτελέσματα.
Www.true.gr

Πατέρας προσφέρεται όποτε ο γιος του χρειάζεται κάποιον για να βάψει. Στην συνέχεια ποζάρουν στην κάμερα για να δείξουν τα αποτελέσματα.

Είτε το παραδέχονται είτε όχι, τα παιδιά θέλουν την αγάπη και την αποδοχή των γονιών τους. Θέλουν να συμμετέχουν στη ζωή τους, ακόμα και όταν είναι έφηβοι.

Δεν θέλουν οι γονείς τους να τους κρίνουν και να επικρίνουν κάθε απόφαση που κάνουν, αλλά σίγουρα τους θέλουν στη ζωή τους.

Μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο για τους γονείς, να ασχολούνται με ότι κάνουν τα παιδιά τους, αλλά σίγουρα επικροτούμε τους γονείς που βρίσκουν τρόπους για να το επιτύχουν.

Ένα παράδειγμα είναι οι μπαμπάδες που αφήνουν τις κόρες τους, να τους κάνουν μακιγιάζ. Αυτά τα κορίτσια δεν γνωρίζουν πραγματικά τι κάνουν, αλλά διασκεδάζουν. Ο μπαμπάς τους, είναι σαν κενός καμβάς. Από pigtails έως κραγιόν, κάποιοι μπαμπάδες θα κάνουν τα πάντα, προκειμένου να δουν το χαμόγελο στο πρόσωπο της κόρης τους.

Μερικές φορές, και τα αγόρια ασχολούνται με το μακιγιάζ. Ένα παράδειγμα είναι ο 15χρονος Ethan Peters, blogger ομορφιάς που είναι πολύ καλύτερος στο μακιγιάζ από ό,τι είναι τα περισσότερα 15χρονα κορίτσια.Ο μπαμπάς του δεν βάφεται, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι αγαπά και σέβεται τον γιο του. Γιατί; Αφήνει τον γιο του να τον βάφει, ενώ επίσης επιτρέπει να καταγράψει τα πάντα σε βίντεο.

Ειλικρινά, δεν γνωρίζουμε πάρα πολλούς μπαμπάδες, που θα άφηναν τα παιδιά τους, να καταγράψουν τη στιγμή που θα τους έβαφαν.Παρακολουθήστε τον Ethan, την στιγμή που μεταμορφώνει τον μπαμπά του, στο παρακάτω βίντεο.

ΠΗΓΗ: tiphero.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr