Πατέρας για τρίτη φορά ο Καρβελας στα 70 του, 5 μηνών έγκυος η 31χρονη Έλενα Φερεντίνου
Www.true.gr

Πατέρας για τρίτη φορά ο Καρβελας στα 70 του, 5 μηνών έγκυος η 31χρονη Έλενα Φερεντίνου

Ξανά πατέρας θα γίνει ο 70χρονος Νίκος Καρβέλας καθώς η 31χρονη σύντροφός του, Ελενα Φερεντίνου είναι έγκυος.
 

 

Ο 70χρονος Νίκος Καρβέλας και η 31χρονη τραγουδίστρια Ελενα Φερεντίνου είναι ζευγάρι τα δύο τελευταία χρόνια και όπως φαίνεται ο έρωτάς τους ολοκληρώνεται με τον ερχομό του παιδιού τους, σε τέσσερις περίπου μήνες. Το ζευγάρι περιμένειαγοράκι.

Το ζευγάρι είναι μαζί τα δύο τελευταία χρόνια και, όπως φαίνεται, ο έρωτάς τους ολοκληρώνεται με τον ερχομό του παιδιού τους, το οποίο είναι αγοράκι

Η Ελενα Φερεντίνου είναι τραγουδίστρια γνωστή για τη βελούδινη φωνή της και τα ιδιαίτερα live της. Και φυσικά, ο Νίκος Καρβέλας της έχει γράψει τραγούδια τα οποία κυκλοφορούν από την Panik.

Αυτό θα είναι το πρώτο παιδί για την Ελενα Φερεντίνου και το τρίτο για τον Νίκο Καρβέλα. Με την Αννα Βίσση με την οποία υπήρξε ζευγάρι για χρόνια και με την οποία σημείωσαν και έγραψαν τεράστιες επιτυχίες έχουν αποκτήσει μαζί τη μοναχοκόρη τους Σοφία. Η Σοφία Καρβέλα ζει στη Νέα Υόρκη, έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια και χαράσσει τη δική της πορεία επαγγελματικά.

 

Το τρίτο παιδί του Νίκου Καρβέλα


Με την Άννα Βίσση, με την οποία υπήρξε ζευγάρι για πολλά χρόνια και με την οποία σημείωσαν και έγραψαν τεράστιες επιτυχίες, έχουν αποκτήσει τη Σοφία Καρβέλα.

Ο 70χρονος Νίκος Καρβέλας έχει αποκτήσει και τον έφηβο, πλέον, Ανδρέα από το γάμο του με την Αννίτα Πάνια. Ο μικρός Ανδρέας μάλιστα μοιάζει να έχει κληρονομήσει το ταλέντο του πατέρα του στη μουσική.

 

Ο Νίκος Καρβέλας έχει αποκτήσει και τον έφηβο, πλέον, Ανδρέα από το γάμο του με την Αννίτα Πάνια. Ο μικρός Ανδρέας μάλιστα μοιάζει να έχει κληρονομήσει το ταλέντο του πατέρα του στη μουσική.

O Ανδρέας Καρβέλας

 Η Σοφία Καρβέλα

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Καρβέλας διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τις δύο πρώην συζύγους του και εκείνες εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους. Εξαιρετικές είναι και οι σχέσεις των δύο γυναικών με τη νέα σύντροφο του Νίκου Καρβέλα.


 

Ολοι μαζί, όπως και ο σύντροφος της Αννίτας Πάνια Νίκος Σαμοΐλης εχουν βρεθεί μαζί στο σπίτι της παρουσιάστριας στην Καλαμάτα, ενώ για κάποιο διάστημα έζησαν εκεί, οι δυο τους, οι Καρβέλας-Φερεντίνου καθώς έιχαν πάει για διακοπές, ενθουσιάστηκαν και αποφάσισαν να μείνουν για ένα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Καρβέλας και Πάνια παρέα με τους συντρόφους τους

Η Έλενα Φερεντίνου τραγουδάει Νίκο Καρβέλα

Η 31χρονη τραγουδίστρια Έλενα Φερεντίνου είχε παρουσιάσει το 2019 το νέο της τραγούδι «Δεν πάει καλά το παιδί», με την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα, που κυκλοφόρησε από την Panik Records.

Πρόκειται για την εξομολόγηση που κάνει μια γυναίκα προς τον σύντροφό της, λέγοντάς του ότι τον απάτησε.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr