Πατέρας έπαθε αμόκ και σκότωσε την 9 μηνών κόρη του, τη σύντροφό του και τους γονείς του
Www.true.gr

Πατέρας έπαθε αμόκ και σκότωσε την 9 μηνών κόρη του, τη σύντροφό του και τους γονείς του

Ένας αγρότης από το Όρεγκον που σκότωσε τέσσερα μέλη της οικογένειάς του στο σπίτι τους, πυροβολήθηκε από την αστυνομία την ώρα που προσπάθησε να σκοτώσει ένα κορίτσι οκτώ ετών.

Ο 42χρονος Mark Leo Gregory Gago, σκότωσε τους γονείς του, τη φίλη του και την 9 μηνών κόρη τους το βράδυ του Σαββάτου, πριν τον πυροβολήσουν και τον σκοτώσουν οι αστυνομικοί.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι τους, στο Woodburn του Όρεγκον, ήρθαν αντιμέτωποι με μια σκηνή φρίκης.

Ο αξιωματικός της αστυνομίας, Brian Jensen, δήλωσε ότι τα θύματα δεν πέθαναν από πυροβολισμό και διερευνώνται τώρα τα αίτια του θανάτου τους.

“Δεν είμαστε σίγουροι αυτή τη στιγμή πώς τους σκότωσε. Υπήρχαν πολλά όπλα και σπαθιά στην κατοικία του,” είπε ο αξιωματικός.


“Οι ερευνητές προσπαθούν να προσδιορίσουν τι ακριβώς χρησιμοποίησε ο δράστης για να σκοτώσει το κάθε μέλος της οικογένειάς του.”

Οι γείτονες δήλωσαν ότι ένα από τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν ένα τσεκούρι αλλά οι αρχές δεν το επιβεβαίωσαν.

Το γραφείο της αστυνομίας αναγνώρισε πως τα θύματά του ήταν η 9 μηνών Olivia Gago, η 31χρονη φίλη του Shaina Sweitzer και οι γονείς του, ο 66χρονος Jerry Bremer και η 64χρονη Pamela Bremer.


Ο Gago προσπάθησε να σκοτώσει την 8χρονη κόρη της φίλης του τη στιγμή που τον πυροβόλησαν οι αστυνομικοί για να σώσουν το κορίτσι, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Δύο μέλη της οικογένειας επέζησαν από την φρικτή επίθεση και μεταφέρθηκαν στο κοντινότερο νοσοκομείο με τραυματισμούς που δεν φαίνεται να είναι απειλητικοί για τη ζωή τους.

diaforetiko

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr