Πατέρας άφησε έγκυο 11χρονη ανήλικη και λέει πως η κοπέλα έμεινε έγκυος από ρούχο με το οποίο εκείνος αυτοϊκανοποιήθηκε
Www.true.gr

Πατέρας άφησε έγκυο 11χρονη ανήλικη και λέει πως η κοπέλα έμεινε έγκυος από ρούχο με το οποίο εκείνος αυτοϊκανοποιήθηκε

Ένας 33χρονος άνδρας βίασε μία 11χρονη μαθήτρια και την άφησε έγκυο, όμως αρνείται ότι είχε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή μαζί της.

Ο Robert Cronin λέει ότι η νεαρή έμεινε έγκυος στο παιδί του έγκυος από ρούχο με το οποίο εκείνος αυτοϊκανοποιήθηκε.

Ο Cronin, ο οποίος ζει στη Νέα Υόρκη με την αρραβωνιαστικιά του και τα πέντε παιδιά τους, συνελήφθη και κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο παιδί.

Αν και δεν αρνείται τα στοιχεία του DNA που αποδεικνύουν ότι είναι ο πατέρας του παιδιού, ο Cronin ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν κακοποίησε σωματικά το κορίτσι.Η αστυνομία λέει ότι η 11χρονη είναι γνωστή στον Cronin, αλλά δεν αποκάλυψε τη σχέση τους.

Η νεαρή γέννησε πρόσφατα και μαζί με το μωρό της προστατεύονται από την πρόνοια, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο αναπληρωτής αρχηγός αστυνομίας Niskayuna Michael Stevens δήλωσε στην Times Union ότι η αστυνομία και οι υπηρεσίες προστασίας παιδιών του Schenectady County ενεπλάκησαν στην υπόθεση μέσω της τηλεφωνικής γραμμής για κακοποίηση παιδιών πριν από δύο μήνες.“Όταν έμαθα ότι ήταν έγκυος, τα πάντα γύρω μου κατέρρευσαν, γιατί ήξερα τι θα ακολουθούσε,” είπε ο Cronin στο WRGB.

“Δεν θέλω να χρεωθώ ένα έγκλημα που δεν διέπραξα.”

Ο Cronin δήλωσε ότι αντιλαμβάνεται ότι οι άνθρωποι θα δυσκολευτούν να κατανοήσουν την δήλωσή του για την εγκυμοσύνη του κοριτσιού.

διαφορετικό

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr