Πατέρας 3 παιδιών παραιτείται από το νοσοκομείο Δράμας μετά από 34 χρόνια επειδή αρνείται τον εμβολιασμό
Www.true.gr

Πατέρας 3 παιδιών παραιτείται από το νοσοκομείο Δράμας μετά από 34 χρόνια επειδή αρνείται τον εμβολιασμό

Νοσοκομείο Δράμας: “Το εμβόλιο αυτό παρουσιάζει προβλήματα στο καρδιακό σύστημα”

Νοσοκομείο Δράμας: Κρίση περνάει ο κλάδος των υγειονομικών με εκατοντάδες άτομα να βρεθούν χωρίς δουλειά, εξαιτίας του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Ενάντια στον εμβολιασμό είναι ο Κοσμάς Βασιλειάδης και άλλοι περίπου 90 υγειονομικοί υπάλληλοι στη Δράμα που θα δουν την απόλυση. Σε 8 ημέρες ο Κοσμάς Βασιλειάδης θα κρεμάσει τη νοσηλευτική ποδιά ύστερα από 34 χρόνια προϋπηρεσίας στο νοσοκομείο της Δράμας. Ο λόγος; Η άρνησή του να εμβολιαστεί.

Νοσοκομείο Δράμας: Πατέρας 3 παιδιών παραιτείται μετά από 34 χρόνια


«Θα μπορούσα να πω πως αυτό που γίνεται είναι μπούλινγκ. Το εμβόλιο δεν είναι απλά επισφαλές, είναι και επικίνδυνο. Με πόση ασφάλεια θα πάω να κάνω εγώ το εμβόλιο πόσο μάλλον στα ίδια μου τα παιδιά;».

Πατέρας τριών παιδιών, ο Κοσμάς Βασιλειάδης αρνείται κατηγορηματικά να εμβολιαστεί μη γνωρίζοντας πως ο ίδιος και άλλοι 90 συνάδελφοι του από το νοσοκομείο, όπως λέει, θα βιοπορίζονται από 1η Σεπτέμβρη.

Οι δηλώσεις υγειονομικού από το Νοσοκομείο Δράμας


«Ναι σε 8 ημέρες αλλά δεν θα περάσει αυτό χωρίς αντίδραση. Θα πάμε σπίτι χωρίς μισθό. Από όσο μπορώ να υπολογίσω θα είμαστε από 70 έως 90».

Στην ερώτηση αν για μια εξαιρετικά σπάνια παρενέργεια του εμβολίου αξίζει να χάσει τη δουλειά του, ο υγειονομικός είναι απόλυτος. «Ναι, να χάσω τη δουλειά μου γιατί δεν θέλω το μέλλον των παιδιών μου να είναι μέσα στην κοινωνία που φέρεται αυταρχικά».

Επικαλούμενος πόρισμα μιας ομάδας αντιεμβολιαστών γιατρών, ο Κοσμάς Βασιλειάδης ισχυρίζεται στην κάμερα τους λόγους που θεωρεί το εμβόλιο του κορωνοϊού άκρως επικίνδυνο.

«Σύμφωνα με το πόρισμα αυτό, επηρεάζεται η νεφρική λειτουργία, τα αγγεία του ανθρώπινου σώματος. Το εμβόλιο αυτό παρουσιάζει προβλήματα στο καρδιακό σύστημα».

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr