Πασίγνωστος κομμωτής εξομολογείται: «Είμαι 52 χρονών. Είμαι ομοφυλόφιλος. Δεν έχω την τέλεια εξωτερική εμφάνιση αλλά…»

O Στράτος Δημητρίου ένας από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους Κύπριους κομμωτές, που παραδέχτηκε δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος. Ο ίδιος τα ξημερώματα της Τετάρτης με ανάρτηση του στο Facebook μίλησε για το bullying που βίωσε στο παρελθόν και κάλεσε τους γονείς να αγαπούν τα παιδιά τους, ανεξαρτήτως σεξουαλικής προτίμησης.

«Είναι αργά και δεν μπορώ να κοιμηθώ και έχω αποφασίσει να κάνω μια σελίδα νια την ομοφοβια στον τόπο μας γράφοντας τις δικές μου εμπειρίες και ακούγοντας τις δικές σας ονομάζοντας την. Αγκάλιασε μην σπρώχνεις. Είμαι 52 χρονών, είμαι ομοφυλόφιλος, δεν έχω την τέλεια εξωτερική εμφάνιση αλλά έχω αξίες. Έχω πολλή θλίψη όπως οι περισσότεροι gay τις γενιάς μου που αρκετοί έφυγαν με πολύ πόνο από την μη αποδοχή και bullying που βίωσαν. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες φόρες αυτό το bullying και η ψυχολογική εκμετάλλευση κάποιον με οδήγησαν σε απόπειρες κατά του εαυτού μου.

Σας παρακαλώ γονείς αγαπάτε τα παιδιά σας εσείς τα δημιουργήσετε γεννιούνται έτσι. Ρωτήστε όποια επιστήμη θέλετε. Εγώ χιλιάδες φορές έγινα θρύψαλα από τον κόσμο και τα κόμπλεξ τους αν δεν είχα την αγάπη της οικογένειας μου και μερικών πραγματικών φίλων ούτε θα ζούσα ούτε θα έκανα ότι έκανα. Εσείς θα σώσετε τα παιδιά σας μάνες αγαπάτε και αγκαλιάστε τα ό,τι σεξουαλική ταυτότητα και αν έχουν είναι η πιο καλή πράξη που θα κάνετε. ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ. ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Στράτος Δημητρίου.