Πασίγνωστη 25χρονη Ιερόδουλη Αποκάλυψε πόσα χρήματα βγάζει κάθε μήνα.

Η 25χρονη Lana West εργάζεται στο Moonlite Bunny Ranch, έναν νόμιμο οίκο ανοχής της Νεβάδα των ΗΠΑ, και τα πάει περίφημα οικονομικά, καθώς καθαρίζει όπως μας λέει 30.000 δολάρια τον μήνα (λίγα περισσότερα από 24.000 ευρώ).

Η Lana εγκατέλειψε τη θέση της σε μεγάλη εταιρία μάρκετινγκ, καθώς όπως ομολογεί η ποpνεία και ευκολότερη είναι και αποδοτικότερη οικονομικά, αλλά και «ασφαλέστερη» από τη δουλειά στο γραφείο.

 


Μιλώντας στη «Sun Online», λέει χαρακτηριστικά: «Γιατί να κρύψεις ποια είσαι; Είσαι μια ιερόδουλη και απλώς το λες κάπως αλλιώς». Η Lana δοκίμασε αρχικά να είναι συνοδός πολυτελείας και δελεάστηκε από τις απολαβές αλλά και τον πολυτελή τρόπο ζωής που της προσέφεραν οι πλούσιοι πελάτες της.

«Η ποpνεία είναι τέλεια», λέει, «δεν έχω κανένα πρόβλημα να το παραδεχτώ». Και τον Ιανουάριο του 2017 έκανε το επόμενο βήμα, να εγγραφεί ως ιερόδουλη στα νόμιμα μητρώα για να μπορεί να εργάζεται σε οίκους ανοχής.


Πλέον μπορεί και σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων, καθώς τα χρήματα που κερδίζει είναι πολλά. Και προτιμά μας λέει να δουλεύει σε οίκο ανοχής παρά ως συνοδός κυρίων, μιας και είναι ακόμα ευκολότερο και βολικότερο.

Και δεν θεωρεί μάλιστα καθόλου εξεζητημένες τις δηλώσεις της: «Θα έλεγα πως είναι απλώς γελοίο το να κρίνεις. Είμαστε στο 2018, δεν είναι και τίποτα σπουδαίο. Είχα πολλούς φίλους που δεν ήθελα να το μάθουν, αλλά στο τέλος δεν είναι και καμιά μεγάλη δουλειά. Η οικογένειά μου το έμαθε και δεν είναι πολύ χαρούμενοι, δεν τους αρέσει. Ο μπαμπάς μου δεν μου μιλάει … εγώ όμως λέω πως είμαι μια χαρά»…

ΠΗΓΗ