Πάρτι παροχολογίας! Γεροβασίλη: Θα γίνουν προσλήψεις, «όσες μπορεί και αντέχει το Δημόσιο»

Μετά από οκτώ δύσκολα χρόνια, η χώρα από χθες μπορεί να χαράξει το δικό της δρόμο και να βαδίσει μόνη της, ελεύθερα και με εθνική αξιοπρέπεια, έχοντας ανακτήσει τη θέση της στο γεωπολιτικό περιβάλλον», δηλωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη στον ΑΝΤ1.

Η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση θα δρομολογήσει το επόμενο έτος μέτρα που θα ανακουφίσουν τον κάθε Έλληνα πολίτη και κυρίως τη μεσαία τάξη με φοροελαφρύνσεις και μείωση ασφαλιστικών εισφορών και σημείωσε ότι η χώρα έχει ανάγκη από ένα σχέδιο για δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη, για την οποία η σημερινή κυβέρνηση έχει ετοιμάσει και έχει παρουσιάσει στον ελληνικό λαό με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα.

«Εντός των δημοσιονομικών ορίων, η κυβέρνηση χαράσσει τις πολιτικές που σπρώχνουν τη χώρα μόνο μπροστά, με αλλαγή παραγωγικού μοντέλου, προκειμένου να μην γυρίσουμε ποτέ πίσω», είπε και σχολίασε τη στάση της αντιπολίτευσης στην έξοδο της χώρας από μνημόνιο.


Όπως είπε,η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι πλέον η χώρα δεν θα έχει φτηνό δανεισμό, σημαίνει ότι η προσδοκία και ο στόχος της ΝΔ είναι ένα διαρκές μνημόνιο για τη χώρα.

Κατέληξε λέγοντας ότι θα γίνουν προσλήψεις «όσες μπορεί και αντέχει το Δημόσιο» σε κρίσιμους τομείς του κοινωνικού κράτους. «Δεν είναι παροχολογία, είναι ανάγκη».

thecaller