Παρίστανε τον κουφό για... 62 χρόνια για να γλιτώσει από την γκρίνια της συζύγου του
Www.true.gr

Παρίστανε τον κουφό για… 62 χρόνια για να γλιτώσει από την γκρίνια της συζύγου του

Aπίστευτο και όμως αληθινό: Ένας 84χρονος άνδρας από το Κονέκτικατ προσποιούνταν τον κουφό για 62 ολόκληρα χρόνια καθώς δεν άντεχε τη γκρίνια της 80χρονης συζύγου του!

Το ηλικιωμένο ζευγάρι πλέον λύνει τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες έπειτα από την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η 80χρονη όταν αντιλήφθηκε ότι ο σύζυγός της την εξαπατούσε λέγοντας της ψέματα.

“Χρειάστηκε δύο χρόνια για να μάθω τη νοηματική και όταν τα κατάφερε εκείνος ξεκίνησε να έχει προβλήματα όρασης. Τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον έλεγε ψέματα και για αυτό. Όταν βρισκόταν στο σπίτι προσποιούνταν ότι δεν άκουγε καθόλου. Κατάλαβα ότι τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αλήθεια όταν είδα ένα βίντεο στο YouTube με εκείνον να τραγουδά σε ένα πάρτι καραόκε, ενώ είχε πει ότι θα πήγαινε σε μία φιλανθρωπική οργάνωση” φέρεται να είπε η 80χρονη στο δικαστήριο.


Ωστόσο όπως αναφέρουν διεθνή δημοσιεύματα η αιτία του διαζυγίου των πρωταγωνιστών της ιστορίας είναι πολύ διαφορετική. Σύμφωνα με τη Daily Mail, το συγκεκριμένο ζευγάρι πράγματι λύνει τις διαφορές του στις δικαστικές αίθουσες έπειτα από 67 χρόνια γάμου καθώς η ηλικιωμένη γυναίκα κατηγορεί τον μεγιστάνα σύζυγό της ότι διατηρούσε παράνομο δεσμό για χρόνια με τη δικηγόρο του.

“Γνωρίζω για τα όσα λέγονται. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο και να απαντήσω σε κάτι τόσο γελοίο” φέρεται να δήλωσε η πέτρα του σκανδάλου.

Πηγή : pronews.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr