Το παράξενο trick που μας δείχνει πιο λεπτές

Περίεργο κι όμως έχει αποτέλεσμα.

Όλες ψάχνουμε διαρκώς τον τρόπο να δείχνουμε πιο λεπτές μέσα από το ντύσιμό μας και, όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται, η λύση βρίσκεται στα φαρδιά ρούχα, τα οποία δε διαγράφουν αλλά αντίθετα πέφτουν πιο μπόλικα στο σώμα και προσθέτουν και ένα πιο χαλαρό και cool στιλ, ταυτόχρονα.

Και αυτό γιατί μέσα σε πιο loose ρούχα , το σώμα δείχνει πάντα κάπως μικρότερο δημιουργώντας την αίσθηση μιας πιο αδύνατης σιλουέτας. Με μια τέτοια επιλογή βέβαια έρχεται πάντα και ο προβληματισμός του ότι αν δεν έχουμε αναλογίες μοντέλου, θα μας προσθέσουν ακόμα περισσότερους πόντους . Το κόλπο για να αποφύγετε αυτή την παγίδα είναι να επιλέξετε ένα μόνο κομμάτι σε φαρδιά γραμμή , συνδυασμένο με κάτι πιο εφαρμοστό.


Αν για παράδειγμα σας αγχώνουν τα χέρια και τα μπρατσάκια, μια φαρδιά πουκαμίσα σε συνδαυσμό με ένα πιο στενό παντελόνι από κάτω θα δουλέψει μια χαρά, Αντίστοιχα, αν έχετε θέμα με την περιφέρεια, ένα πιο loose παντελόνι σε συνδυασμό με ένα πιο στενό top, θα κάνει την ίδια δουλειά.

Όλο το παιχνίδι γίνεται δηλαδή με τους όγκους των ρούχων και την ισορροπία που θα επιλέξετε να υπάρχει μεταξύ τους. Και μην ξεχνάτε πως αξεσουάρ όπως μια ζώνη ή ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα (ειδικά σε αποχρώσεις που μακραίνουν το πόδι), βοηθούν πάντα στο να γίνει ακόμα πιο έντονο αυτό το εφέ.


ΠΗΓΗ: fumara.gr