Παράτησε το σπίτι της και την ζωή στην πόλη. Προτίμησε να ζει σε αυτό το τροχόσπιτο.

Η ιδιοκτησία σπιτιού, έχει γίνει πλέον μεγάλο κατόρθωμα. Δεν προκαλεί καθόλου έκπληξη το γεγονός, πως η τάση για απόκτηση μικροσκοπικού σπιτιού, συνεχίζει να αυξάνεται!

Ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, ζουν το περισσότερο μέρος της ζωής τους στο μικρό τους τροχόσπιτο. Το πιστεύετε ή όχι, έχουν ακριβώς όλα όσα χρειάζονται!

Το ζευγάρι από το Κολοράντο, η Kathleen και ο Greg, λατρεύουν τα απλά πράγματα της ζωής. Να δημιουργούν μουσική, να καλλιεργούν λαχανικά, και να κάθονται γύρω από τη φωτιά το βράδυ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο και οι δύο, αποφάσισαν να μετακομίσουν σε ένα τροχόσπιτο του 1969 και να δεσμευτούν στον τρόπο ζωής, που και οι δύο τόσο πολύ ήθελαν.

Πριν κάνουν μια περιήγηση στο σπίτι τους, η Kathleen εξηγεί το λόγο που ζει στο τροχόσπιτο. «Πιστεύω ότι η ζωή μας έχει αλλάξει πλήρως από αυτή την εμπειρία. Δεν νομίζω πως θα είμαστε πλέον άνετοι σε ένα μεγάλο σπίτι . Νιώθουμε απλά πιο άνετα σε ένα μικρό χώρο, που περιβάλλεται από τη φύση».

Η Kathleen ξεκινάει τη περιήγησή της, δείχνοντάς μας τις εκπληκτικά ευρύχωρες (και ξεχωριστές!) ντουλάπες, καθώς και το μπάνιο τους.

Αρχικά, όπως θα περίμενε κανείς, το τροχόσπιτο δεν είναι εξοπλισμένο με παραδοσιακή τουαλέτα. Η μονάδα κομποστοποίησης δεν χρησιμοποιεί νερό, οπότε οι «#1 και #2», όπως τις αποκαλεί αυτές τις ανάγκες, η ευγενική μας οικοδέσποινα, πρέπει να απομακρυνθούν. Ωστόσο, και οι δύο μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως λίπασμα για έναν κήπο.

Το ντους τους φαίνεται σχετικά φυσιολογικό, αλλά επειδή δεν έχουν παροχή νερού, πρέπει να κάνουν μπάνιο στο γυμναστήριο.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι, μας δείχνει το χώρο της κουζίνας τους, ο οποίος είναι αρκετά μεγάλος! Η Kathleen αναφέρει ότι το συγκεκριμένο τροχόσπιτο έχει άφθονο αποθηκευτικό χώρο! Επίσης, ο πάγκος της κουζίνας είναι αρκετά μεγάλος, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει γκουρμέ γεύμα.

Η «κρεβατοκάμαρα» της Kathleen και του Greg είναι εξίσου άνετη και παρόμοια με το υπόλοιπο σπίτι τους. Το κρεβάτι πλήρους μεγέθους τοποθετείται στο τέλος του τροχόσπιτου και είναι εντοιχισμένο σε τρεις τοίχους. Τα παράθυρα δίνουν στον χώρο μια καλή ποσότητα φωτός. Έχουν επίσης και δωμάτιο επισκεπτών. Στην ουσία είναι ένα στρώμα, που μπορεί να ξεδιπλωθεί πάνω από το δικό τους, όπου οι επισκέπτες τους μπορούν να κοιμηθούν με άνεση.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

ΠΗΓΗ: tiphero.com