Παράθυρο αισιοδοξίας για την 8χρονη Αλεξία- Παλεύει σταθερά γα να ζήσει!
Www.true.gr

Παράθυρο αισιοδοξίας για την 8χρονη Αλεξία- Παλεύει σταθερά γα να ζήσει!

Το 8χρονο κορίτσι δίνει τη δική του μεγάλη μάχη στο Παίδων, χτυπημένο από την αδέσποτη σφαίρα, που το βρήκε στην αυλή του σπιτιού του στη Βοιωτία ανήμερα του Πάσχα.

Μετά από μέρες αγωνίας -η οποία βέβαια δεν έχει ακόμα τελειώσει- οι γιατροί για πρώτη φορά σήμερα, εκφράζουν στο επίσημο ανακοινωθέν τους «μια μικρή αισιοδοξία».

Η κατάσταση του παιδιού είναι κρίσιμη μεν, σταθερή όμως για αρκετά 24ωρα όπως λένε οι γιατροί.

Το ανακοινωθέν των γιατρών


Η ασθενής .Σ. έχει χειρουργηθεί, όπως γνωρίζετε, για διαμπερές τραύμα εκ πυροβόλου όπλου και έχει υποβληθεί σε αποσυμπιεστική κρανιεκτομή κροταφικής χώρας και ινιακής χώρας καθώς και σε αφαίρεση της βολίδος.

Έκτοτε παραμένει διασωληνωμένη στη σε βαθειά καταστολή. Η κατάσταση και η πορεία της είναι σταθερή, η ενδοκράνιος πίεση με 24ωρη καταγραφή ελεγχόμενη και πρόκειται να υποβληθεί σε νέα απεικόνιση (Μαγνητική τομογραφία).


Συμπερασματικά η κατάστασή της είναι κρίσιμη μεν σταθερή όμως αρκετά 24ωρα με μία μικρή αισιοδοξία όσον αφορά την εξέλιξή της.

Θυμίζουμε ότι για την υπόθεση συνελήφθη ένας 54χρονος, ο οποίος φέρεται να έριχνε μπαλωθιές κατά τη διάρκεια πασχαλινού γλεντιού, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του άτυχου παιδιού. Ο άνδρας έχει αφεθεί ελεύθερος με όρους…

πηγή: newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr