Παρασκήνιο: Γιατί «πάγωσαν» στον Αντ1 το «Kαφέ της χαράς»; Δύο είναι οι λόγοι

Κοντά στην έγκριση είναι ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά για την έγκριση δέκα με δώδεκα επεισοδίων για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» από τον ΑΝΤ1.

Ομως πράσινο φως δεν έχει δοθεί ακόμη. Για δύο λόγους:

Ο πρώτος είναι το μπάτζετ. Τότε η σειρά είχε υψηλό κόστος. Άλλες εποχές, άλλη διαφημστική δαπάνη. Τώρα δεν μπορούν κατ’ αναλογία να δοθούν για κάθε επεισόδιο τα χρήματα που δίνονταν τότε.

Ο δεύτερος λόγος είναι το καστ.

Μιας και «Καφέ της Χαράς» χωρίς την «Χαρά» δεν μπορεί να γίνει. Έχουν γίνει συζητήσεις με την Ρένια Λουιζίδου, είναι πολύ θετική όμως όλα θα εξαρτηθούν από το εάν το «Σόϊ» στον Alpha θα πάει για μια ακόμη σεζόν, αν η ηθοποιός θα μπορεί να έχει χρόνο και για τις δύο σειρές εφόσον προχωρήσουν και οι δύο και αν δεν υπάρξει κάποιο εμπάργκο από τον Alpha.

Αυτό που μαθαίνω είναι πως ο ΑΝΤ1 έχει ζητήσει μίνιμουμ έξι χαρακτήρες από το καστ. Εκτός από τους Ρώμα και Λουιζίδου, τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και την Τζόις Ευϊδη που έκαναν τον Φατσέα και την Σταυρούλα.

Και φυσικά το Μανωλάκη με τη Βάλια. Αν όλα τα παραπάνω εμπόδια ξεπεραστούν τότε η σειρά θα είναι αυτή με την οποία ο ΑΝΤ1 θα γιορτάσει τα 30 του χρόνια.

nassosblog