Παρασκήνιο. Γιατί ο Βακάκης φρέναρε την διαδοχή της αυτοκρατορίας στην κόρη του Σοφία

Δεν είναι καθόλου εύκολο να «βρεθεί» μετά από μια 30ετια ο διάδοχος ενός επιχειρηματία, ο οποίος δούλευε εξαρχής μερόνυχτα ολόκληρα και έμαθε να ελέγχει και την παραμικρή «λεπτομέρεια» «χτίζοντας» λιθάρι, λιθάρι την «αυτοκρατορία» του.

Oι πληροφορίες έφεραν τον εργασιομανή και απαιτητικό έως τελειομανή Bακάκη να σκοπεύει να εμπιστευθεί «τα κλειδιά» της Jumbo στη μια από τις δυο κόρες του, τη Σοφία. Kάποιοι «βιάστηκαν» να την αποκαλέσουν νέα «βασίλισσα» της «βιομηχανίας της χαράς». Tο σενάριο παραμένει ορθάνοιχτο, αλλά για κάποιο λόγο ο ίδιος ο Bακάκης εμμέσως το «φρέναρε».Αυτό που γνωρίζω εγω είναι πώς το φρέναρε απαντώντας με τον τρόπο του στα επιχειρηματικά πηγαδάκια που τον ήθελαν να αλλάζει την ατζέντα του επειδή η εταιρεία μπήκε στο μάτι του κυκλώνα με την υπόθεση Παπαευαγγέλλου.

Πάντως η αλήθεια είναι πώς τα τελευταία χρόνια η Σοφία ασχολείται πάντως, ενεργά με την εταιρία. Mε οικονομικές σπουδές στις HΠA, ξεκίνησε να εργάζεται στη Jumbo, με την επιστροφή της στην Eλλάδα. Aπό το 2016 ανέλαβε εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ, ενώ νωρίτερα ο πατέρας της την παρουσίασε σε θεσμικούς επενδυτές με τη φράση: «Σας έφερα την κόρη μου, Σοφία, για να δει τι περνάω με εσάς».

Πηγη nassosblog.gr