Παράνομος μετανάστης βίασε και άφησε έγκυο 13χρονο κορίτσι με νοητική στέρηση που δεν μπορεί να μιλήσει
Www.true.gr

Παράνομος μετανάστης βίασε και άφησε έγκυο 13χρονο κορίτσι με νοητική στέρηση που δεν μπορεί να μιλήσει

Ένας μη καταγεγραμμένος μετανάστης κατηγορείται ότι βίασε και άφησε έγκυο το 13χρονο κορίτσι που πρόσεχε στη Μέριλαντ.

Ο Reynaldo Mora, 41 ετών, κατηγορείται ότι επιτέθηκε στην έφηβη, η οποία επικοινωνεί με «χειρονομίες και γραφή» και έχει «νοημοσύνη παιδιού πρώτης τάξης», στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της, ενώ τα δύο αδέλφια της ήταν εκεί.

Ο Mora κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου.

Ο δικηγόρος του Mora δήλωσε στο ABC 7 ότι οι αρχές συνέλαβαν τον λάθος άνθρωπο και ότι τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας που εκκρεμούν θα δείξουν την αλήθεια.


Τον Φεβρουάριο, η οικογένεια της έφηβης ζήτησε από τον Mora να προσέχει τόσο την έφηβη όσο και τα δύο αδέλφια της, των οποίων οι ηλικίες δεν αποκαλύφθηκαν.

Τον Απρίλιο, η έφηβη έκανε ένα τεστ εγκυμοσύνης στο σπίτι, το οποίο η αστυνομία είπε ότι έδειξε θετικό αποτέλεσμα.


Η θεία της πήρε την έφηβη σε ένα ιατρείο για εξετάσεις, όπου οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι η έφηβη ήταν έγκυος 11 εβδομάδων περίπου.

Η έφηβη αργότερα δήλωσε ότι ο Mora ήταν ο πατέρας του αγέννητου μωρού της, σύμφωνα με την αστυνομία, κάτι που οδήγησε στη σύλληψή του στις 19 Απριλίου.

Ο Mora συνελήφθη όμως ο δικηγόρος του, κος Campos, ζήτησε από το δικαστή να τον αφήσει ελεύθερο για να δουλέψει και να μπορεί να πληρώνει τα $1.000 που δίνει ως διατροφή στην πρώην σύζυγό του και τρία παιδιά τους, ηλικίας 3, 10 και 13 ετών.


“Η κράτησή του δεν θα του επιτρέψει να εργαστεί και να φροντίσει για την οικογένειά του και θα τον εμποδίσει να παρουσιάσει μια σωστή υπεράσπιση,” υποστήριξε ο κος Campos.

Ο δικαστής συμφώνησε να επιτρέψει στο Mora να απελευθερωθεί προσωρινά με περιοριστικούς όρους μέχρι να γίνει η δίκη.


Ο κος Campos συνεχίζει να πιστεύει στην αθωότητα του πελάτη του, επισημαίνοντας ότι ο Mora πρότεινε το τεστ πατρότητας.

“Νομίζω ότι κάποια στοιχεία θα δείξουν κάτι άλλο,” είπε ο κος Campos, υποδεικνύοντας ότι κάποιος άλλος είναι ο πατέρας του αγέννητου παιδιού της έφηβης.

«Ο Mora ελπίζει ότι αυτό το τεστ πατρότητας ξεκαθαρίσει τα πάντα».

Τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας μπορεί να διαρκέσουν έως και 90 ημέρες. Ενώ ο νομός περιμένει τα αποτελέσματα αυτά, η δίκη του Mora έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

Εάν καταδικαστεί, ο Mora θα αντιμετωπίσει μέχρι 60 χρόνια φυλάκισης.

πηγή: diaforetiko.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr