Παραλήρημα από Καρανίκα: «Δεν κάνουμε πολιτική με το τι λέει ο κόσμος» – «Εθνικιστές και φασίστες όσοι αντιδρούν»

Νέο, απίστευτο αντιπατριωτικό κρεσέντο από τον σύμβουλο του Α. Τσίπρα. Μιλάμε για τον άνθρωπο ο οποίος είναι σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας του Μαξίμου.

Ναι, πολύ καλά διαβάζετε. Αυτός ο κύριος, πληρώνετε από το υστέρημα του ελληνικού λαού και βγαίνε κάθε λίγο και λιγάκι και προκαλεί τον εθνικό αίσθημα.

«Παίρνουμε πίσω την Ιστορία μας…». Με αυτές τις 5 λέξεις ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Ελληνα πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας υποδέχεται τη συμφωνία για την ονομασία των Σκοπίων ως “Βόρεια Μακεδονία”.

Ο κ. Καρανίκας από χθες δίνει διαδικτυακή μάχη υποστήριξης της συμφωνίας αγνοώντας τις αντιδράσεις και τα συλλαλητήρια του ελληνικού λαού. Ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού μάλιστα υποστηρίζει ότι «δεν κάνουμε πολιτική με το τι λέει ο κόσμος στην συγκυρία αλλά βάση της λογικής και του προγράμματος» κάνοντας λόγο για ακόμα μία φορά για «φασίστες και εθνικιστές».

Απαντώντας στην παρατήρηση διαδικτυακού του φίλου, «τι δεν καταλαβαίνει ο Αλέξης από το ότι ο λαός δεν θέλει», ο κ. Καρανίκας σημειώνει: «Ποιος λαός; όλος; μισός; λίγος; με σταθερή άποψη που προέκυψε απο την γνώση; Δηλαδή επειδή οι μαφιόζοι και οι διεφθαρμένοι πατριδοκάπηλοι βγάζουν λεφτά και εξουσία από τα ανιστόρητα , θα πρέπει ο οργανωμένος και συντεταγμένος λαός να ακούσει τους μαφιόζους που επηρεάζουν λόγω των ΜΜΕ τον Λαό; Δηλαδή ο λαός μετρήθηκε; Οχι. Απλά μετριούνται όλοι οι εθνικιστές και φασίστες παρασέρνοντας τα αισθήματα του λαού της Β.Ελλαδας και όχι μόνο».

Ο συνομιλητής του κ. Καρανίκα συνεχίζει στο ίδιο πνεύμα παρατηρώντας: «Όχι Νικόλα ο λαός δεν μετρήθηκε και δεν ρωτήθηκε γιατί απλά κάποιος δεν ρώτησε ,,,ο λαός δεν είναι μόνο οι εθνικιστές και οι φασίστες ,στον λαό θα βρείς και Δημοκράτες , άθεους , άθρησκους, βουδιστές, χορτοφάγους, τραβεστί, φιλόζωους ,πρεζάκια, πουτάνες , και χίλιους άλλους και μέσα σε αυτούς θα βρεις πολλούς που θα σου πουν……..δεν θέλω…….» για να λάβει την απάντηση του συμβούλου του πρωθυπουργού αναφορικά με τον τρόπο που ασκείται η πολιτική:

«Η πλειοψηφία και η μειοψηφία ειναι συγκυριακοί όροι όπως και συνειδησιακοί αν τους αναλύσεις ως ταυτότητα. Αλλά γενικά δεν κάνουμε πολιτική με το τι λεει ο κόσμος στην συγκυρία αλλα βάση της λογικής και του προγράμματος που ταιριάζει στην μεταβλητότητα του με την σχετικότητα του χρόνου, δηλαδη την συγκύρια . Το πρόγραμμα μας μια ζωη λέει σύνθετη ονομασία. Και αυτο κάνουμε. Ο λαός πωρώθηκε απο την μη- ιστορικότητα των ΜΜΕ και την πατριδοκαπηλία».

Οι επίμαχες αναρτήσεις και διάλογοι:

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα σε ανάρτησή του στο Facebook, χαρακτήριζε ως “μύθο” την σχέση του Μεγάλου Αλεξάνδρου με την περιοχή της Μακεδονίας και ειδικότερα της Ημαθίας, ενώ δεν δίστασε να επιτεθεί σε όσους διαφωνούν με την εκχώρηση του ονόματος στους Σκοπιανούς, κατηγορώντας τους ως “αμόρφωτα εθνίκια”.

Παράλληλα, έκανε λόγο για “κοινή ιστορία και πολιτισμό” μεταξύ των Ελλήνων και των Σκοπιανών, ενώ καταφέρεται εναντίον των συλλαλητηρίων που προετοιμάζονταν, δηλώνοντας ότι μοναδικός σκοπός τους είναι “η ενίσχυση της φασιστικής νοοτροπίας, που θέλει τον εθνικισμό να μολύνει τα μυαλά των ανθρώπων που αγαπούν την χώρα τους”.

Mάλιστα ο ίδιος κύριος, είχε δηλώση παρών ή παρούσα στο πρόσφατο gay pride.

Δείτε εικόνα

ΠΗΓΗ pentapostagma