Παραλίγο να Χάσει τα Πόδια της από κάτι που όλες οι Γυναίκες κάνουν - Τώρα Προειδοποιεί για Αυτόν τον Θανάσιμο Κίνδυνο!
Www.true.gr

Παραλίγο να Χάσει τα Πόδια της από κάτι που όλες οι Γυναίκες κάνουν – Τώρα Προειδοποιεί για Αυτόν τον Θανάσιμο Κίνδυνο!

Μία μητέρα μίλησε αφού παραλίγο να χάσει τα πόδια της από μία θανατηφόρα μόλυνση που έπαθε από το ξύρισμα. Η Dana Sedgewick κόλλησε την μόλυνση αφού ξυρίστηκε στην ηβική της περιοχή με ένα καινούργιο ξυραφάκι και κόπηκε.

Σχεδόν αμέσως, βγήκε εξάνθημα στα πόδια της που σύντομα έγινε μαύρο από μία μόλυνση που αποκαλείται νεκρωτική απονευρωσίτιδα. Η Sedgewick μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί αφαίρεσαν το νεκρό δέρμα αλλά έπαθε σήψη κατά την διαδικασία και την έβαλαν σε κώμα.

Η οικογένειά της ενημερώθηκε πως είχε μόνο 30% πιθανότητες να επιβιώσει. Η Sedgewick επιβίωσε, παρόλο που κατέρρευσαν τα νεφρά της και σταμάτησε 4 φορές η καρδιά της.Την πρώτη φορά που είδε τα πόδια της, σοκαρίστηκε:

«Ήταν τρομακτικό. Όλοι οι μυς μου είχαν σαπίσει και το δέρμα μου φαινόταν πολύ άσχημο. Μου ερχόταν να κάνω εμετό. Ήξερα όμως πως τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα. Θα μπορούσα να είχα χάσει τα πόδια μου ή ακόμα και να πεθάνω.»Μετά από έξι εβδομάδες ανάρρωσης, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και στα επόμενα 4 χρόνια έκανε 21 επεμβάσεις για να βελτιώσει την εμφάνιση των ποδιών της. Ο άντρας της, Matthew, ήταν συνεχώς δίπλα της.

Credit: americanow.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr