Παραδειγματική τιμωρία: Τι ποινή θα επιβάλλει η ΝΔ στα αποβράσματα που δεν πληρώνουν εισιτήριο [εικόνες]

Ο νέος Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής έδωσε χτες το στίγμα της νέας πολιτικής της κυβέρνησης στο θέμα των μετακινήσεων με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, χρησιμοποιώντας την έκφραση «θα έπρεπε να νιώθουν αποβράσματα της κοινωνίας» για όσους δεν πληρώνουν εισιτήριο χωρίς να το δικαιούνται.

Μετά τον χαμό που δημιουργήθηκε και διαδικτυακά ο υπουργός έκανε διευκρινιστική δήλωση μεταμέλειας για τη βαριά έκφραση.

Την ίδια ώρα η ηγεσία της ΕΛΑΣ με προϊστάμενο τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου, ετοιμάζει ένα νέο σώμα μαυροντυμένων αστυνομικών, που έκαναν πρόσφατα αισθητή την παρουσία τους σε τουριστικά σημεία της Αθήνας, για να περιπολούν και τις αποβάθρες του Μετρό. Η επωνυμία αυτών των ανδρών θα είναι «Μαύροι Πάνθηρες».

Γενικότερα θα πήξει το μάτι μας στην αστυνόμευση των ΜΜΜ και οι ποινές στους παραβάτες «τσαμπατζήδες» θα είναι πολύ αυστηρές για να μάθουν να μη ζημιώνουν έτσι το κράτος.

Το Menshouse έχει έτοιμες κάποιες ποινές που θα μπορούσαν πιλοτικά να επιβάλλονται στους παραβάτες, μέχρι η κυβέρνηση να ετοιμάσει τις δικές της, προφανώς πιο αυστηρές από αυτές που προτείνουμε εμείς.


Aληθινοί μαύροι πάνθηρες, εκπαιδευμένοι να μυρίζουν και να «τακτοποιούν» τους τσαμπατζήδες.


Τα σκαμνιά δεν είναι για να κάθονται και να ξεκουράζονται τα αποβράσματα.


Ο νόμος 4000 θεσπίστηκε από την κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή το 1958 και 51 χρόνια μετά ξαναγεννιέται από έναν συνονόματο συγγενή του και θα εφαρμοστεί κατάλληλα. Ξύρισμα και διαπόμπευση των τσαμπατζήδων στους δρόμους.


Ο μόνος τρόπος για να μετακινηθούν τα αποβράσματα.


Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη κάθε μέρα στις αποβάθρες.


Όποιος δεν κόβει εισιτήριο θα γίνεται εισιτήριο ο ίδιος και θα… κόβεται.


Όσα άθλια αποβράσματα ξεφύγουν θα τα κυνηγήσει προσωπικά ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής σε ρόλο σύγχρονου Ιαβέρη.

πηγη: menshouse.gr