"Παρά Πέντε": Για Πρώτη Φορά η Αδημοσίευτη Φωτογραφία από τα Γυρίσματα που Σαρώνει στο Διαδίκτυο!
Www.true.gr

«Παρά Πέντε»: Για Πρώτη Φορά η Αδημοσίευτη Φωτογραφία από τα Γυρίσματα που Σαρώνει στο Διαδίκτυο!

Μπορεί να έχουν περάσει 10 χρόνια από το φινάλε του «Παρά 5», οι φανς, όμως, δε ξεχνούν.

Και όπως φαίνεται, ούτε οι ηθοποιοί! Η τεράστια επιτυχία της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη συζητιέται μέχρι σήμερα και παρά το γεγονός πως οι σχέσεις μερικών εκ των πρωταγωνιστών δεν είναι πλέον και οι καλύτερες, η Σμαράγδα Καρύδη θέλησε να πετύχει μια μικρή «επανένωση».

Έστω και διαδικτυακά. Έτσι, θέλοντας να καλωσορίσει την Αγγελική Λάμπρη στο Instagram, μοιράστηκε μια παρασκηνιακή φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς, κάνοντας επισήμανση τους πρωταγωνιστές του «Παρά 5».


Κάπως έτσι, Σμαράγδα Καρύδη, Αγγελική Λάμπρη, Αργύρης Αγγέλου, Γιώργος Καπουτζίδης, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Ζέτα Μακρυπούλια «ενώθηκαν» ξανά.

«Ελάτε να καλωσορίσουμε το όμορφο κορίτσι @aggelikilampri_official το κοκκινομάλλικο στο #instagram. Εδώ είμαστε στο πάρτυ για τη λήξη των γυρισμάτων του #παρα5 της πρώτης ή της δεύτερης χρονιάς. Δε θυμάμαι… Λίγο ντίρλα φαινόμαστε εδώ ε; Ίσως να ήπιαμε λιγάκι παραπάνω… Πάντως είχαμε περάσει πολύ ωραία και στο πάρτυ και στα γυρίσματα και στα διακοπές και στα ταξίδια μας και πάντα όταν τα θυμόμαστε χαμογελάμε», έγραψε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.


Με μια φωτογραφία, λοιπόν, γυρίσαμε όλοι μαζί πολλά χρόνια πίσω…

ΠΗΓΗ: menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr