Παπαγιάννης – Παυλίδου: Η πρώτη αντίδραση της Δαλιάνη – “Το τομάρι…” (Φώτο)
Www.true.gr

Παπαγιάννης – Παυλίδου: Η πρώτη αντίδραση της Δαλιάνη – “Το τομάρι…” (Φώτο)

Η κόντρα του Μάνου Παπαγιάννη με την Σοφία Παυλίδου παίρνει τη νομική οδό, με την γνωστή ηθοποιό να υποστηρίζει, πως…
ο συμπρωταγωνιστής της χειροδίκησε εναντίον της, με συνέπεια να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Από την μεριά του, ο Μάνος Παπαγιάννης, έχει επιλέξει να μιλήσει μόνο μέσω της δικηγόρου του Ελένης Τσαμολιά. Εκείνη μιλώντας στην Tatiana Live ανέφερε ότι δεν έγιναν τα πράγματα ακριβώς έτσι όπως τα περιγράφει η Σοφία Παυλίδου.

Η δικηγόρος, μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου, δήλωσε ότι υπήρξε μία ένταση αλλά όχι χειροδικία και ξυλοδαρμός, ενώ υποστήριξε τον πελάτη της, λέγοντας πως είναι ένας άνθρωπος οικογενειάρχης, με 15 χρόνια στον χώρο του θεάτρου που δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα βίαιης συμπεριφοράς.

Ωστόσο, πολλοί περιμένουν να ακούσουν τον ίδιο τον Μάνο Παπαγιάννη, αλλά και την σύζυγό του Αγγελική Δαλιάνη να πάρουν θέση απέναντι στο περιστατικό. Η ηθοποιός μάλιστα, έλυσε το βράδυ της Δευτέρας τη σιωπή της και μέσα από μια ανάρτηση στα social media στήριξε τον σύζυγό της.Αναρτώντας σε Facebook και Instagram story ένα απόσπασμα με τον τίτλο: «Μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφοίν μύθον ακούσεις». Δηλαδή μη δικάσεις αν δεν ακούσεις και τις δύο πλευρές, έδωσε τη δική της θέση πάνω στο απίστευτο περιστατικό και την έκταση που έχει πάρει.

ΠΗΓΗ: viralpage.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr