Παπαχριστόπουλος κατά ΑΝΕΛ: «Κάντε υπομονή για τις παραιτήσεις, είναι θέμα ημερών ή εβδομάδων»
Www.true.gr

Παπαχριστόπουλος κατά ΑΝΕΛ: «Κάντε υπομονή για τις παραιτήσεις, είναι θέμα ημερών ή εβδομάδων»

Για επικείμενες παραιτήσεις έκανε λόγο σε ραδιοφωνική του συνέντευξη σήμερα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, βάλλοντας κατά του Πάνου Καμμένου, με αφορμή την τραγωδία στο Μάτι, που κόστισε τη ζωή σε 91 ανθρώπους.

«Πιστεύω ότι την ευθύνη την πήρε ο πρωθυπουργός» είπε μιλώντας στο Focus 103,6Fm, σημείωσε, ενώ επισήμανε πως «η άναρχη δόμηση δεν αποτελεί δικαιολογία για εμένα. Όταν κυβερνάς 3,5 χρόνια και σε αυτόν τον τομέα πρέπει κάτι να έχεις κάνει. Το βαθμό ευθύνης, οφείλεις να τον αναλάβεις».

Σε ερώτηση αν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες, απάντησε: «Αν όταν ήμουν διοικητής στη Νίκαια, σκοτωνόταν κάποιος, για παράδειγμα στο ασανσέρ, εγώ θα παραιτιόμουν και ας μην ήμουν εγώ ο άμεσα υπεύθυνος» σημείωσε.Πάντως ο ίδιος δεν τοποθετήθηκε στο ζήτημα του αν γνώριζε ο πρωθυπουργός την ώρα της σύσκεψης, το βράδυ: «Εσείς καλά κάνετε και το αναδεικνύετε. Κάποιοι που το αναδεικνύουν με τον τρόπο που το κάνουν έχουν χάσει την αξιοπιστία τους εδώ και χρόνια» είπε.

Αναφερόμενος στο κατά πόσο έπρεπε να εκκενωθεί η περιοχή, ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε ότι αυτό πρέπει να το δει η Δικαιοσύνη.

Πηγή: thecaller.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr