Πάολα: «Είμαι Πολύ Περήφανη για την Καταγωγή μου και την Οικογένειά μου»
Www.true.gr

Πάολα: «Είμαι Πολύ Περήφανη για την Καταγωγή μου και την Οικογένειά μου»

Πριν δύο χρόνια ακριβώς, η αγαπημένη μας Πάολα έχασε τον μπαμπά της. Όσοι την ακούμε και την αγαπάμε θυμόμαστε πως πέντε μέρες μετά τον θάνατο του μόλις 55 χρονών πατέρα της, Αλέξανδρου Καραμήτσιου, η Πάολα Φωκά (Παγώνα Καραμήτσιου) αποφασίζει να λύσει τη σιωπή της και να γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook όλο το χρονικό της… πάλης όλων με τον καρκίνο, τους τρεις αυτούς μήνες (από τον Οκτώβριο), που τελικά… δεν κατάφεραν να τον «νικήσουν»!

Όλα αυτά τα κάνει για να αποκαταστήσει την αλήθεια για όλα όσα έκανε η ίδια για τον πολυαγαπημένο της! Επιβεβαιώνει το γεγονός ότι τον πήγε στη Γερμανία και πετούσε κάθε Παρασκευή στις στην Ελλάδα μόνο για να είναι συνεπής στις εμφανίσεις της, καθώς, όπως η ίδια γράφει: «Από εκεί ζουν τουλάχιστον 100 οικογένειες και δε θα μπορούσα λείψω σε όποια κακή ψυχολογική κατάσταση και αν βρισκόμουν. Την Κυριακή το πρωί, μετά τη δουλειά, γυρνούσα πίσω στον πατέρα μου».

Η ίδια επίσης ήθελε να διαψεύσει τα ντροπιαστικά σχόλια, που έλεγαν ότι στην τελετή υπήρχαν νταούλια και κάποια ακόμη όργανα σε ήχους πανηγυριού, γιατί «Εμείς δεν είχαμε πένθος, αλλά γιορτή!», όπως έγραψε η ίδια και συμπλήρωσε: «υπήρχαν όργανα, όπως λύρα, ακορντεόν, βιολί και τραγουδιστές για να ψάλουν μοιρολόι».

Η τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για την καταγωγή της και ζήτησε συγγνώμη: «Συγγνώμη πατέρα μου, μάνα μου και αδερφέ μου, που για χάρη της ιδέας, που είχα από παιδί, χρειάστηκε να σας ταράξω αλλάζοντάς σας ταυτότητα!» λύνοντας έτσι το μυστήριο του αν είναι τσιγγάνα ή όχι: «Κανείς απ’ την οικογένειά μου δεν είναι τσιγγάνος».

Η Πάολα μίλησε φυσικά και για τον πάτερ Νικόλαο, ο οποίος τραβούσε βίντεο το Μυστήριο, την κηδεία του μπαμπά της: «όσο για τον πάτερ Νικόλαο, θεωρούμε πως του βγήκε αυθόρμητα και από συγκίνηση προς το πρόσωπο του πατέρα μου, αφού υπήρξαν φίλοι! Μια αυθόρμητη κακή στιγμή».

Διαβάστε όλο το κείμενο της Πάολας Φωκά παρακάτω…

Όσα διαβάσατε παραπάνω, είναι όλη η αλήθεια για την Πάολα και η απάντηση σε αυτούς που σπεύδουν να την συκοφαντήσουν διαδίδοντας ψέμματα αριστερά και δεξιά…

Πηγή: Newpost

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr