Παντρεύτηκε στην Κέρκυρα ο Ιβάν Σβιτάιλο! Η φωτογραφία στο Facebook

Τα πειστήρια του γάμου του με τη σύντροφό του Σταυριάνα Γαρνάβου ανάρτησε στο Facebook, ο χορευτής και ηθοποιός Ιβάν Σβιτάιλο.

Ο Ιβάν Σβιτάιλο και η Σταυριάνα παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο χωριό Βελονάδες της Κέρκυρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χορευτής παντρεύτηκε την αγαπημένη του, η οποία είναι έγκυος στον τρίτο μήνα. Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί, που σύμφωνα με τον ίδιο είναι κορίτσι.

Ο χορευτής και ηθοποιός δηλώνει τρισευτυχισμένος για το γεγονός πως η σχέση του με την αγαπημένη του επισφραγίζεται με τον ερχομό ενός παιδιού. Ο Ιβάν βρέθηκε στην Κέρκυρα, την ιδιαίτερη πατρίδα της συζύγου του πλέον, η οποία ασχολείται επίσης με τον χορό και τον αθλητισμό.

Ο Ιβάν Σβιτάιλο και η πορεία του προς την επιτυχία

Η μητέρα του είναι Ελληνίδα και ο πατέρας του Ρώσο-ουκρανός. Οπως έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του, έμενε μαζί με τη μητέρα του στην φοιτητική εστία. «Ηρθα 10 ετών στην Ελλάδα μαζί με τη μητέρα μου, επειδή εκείνη σπούδαζε στο πανεπιστήμιο έπρεπε να μάθω να μαγειρεύω. Ήταν δύσκολο, γιατί δεν ήξερα ούτε γλώσσα, δεν είχαμε χρήματα, ούτε χαρτιά και έπρεπε κάπως να αντισταθούμε και να επιβιώσουμε» έλεγε σε παλιότερη συνέντευξή του.

Μετά το σχολείο, ο Ιβάν Σβιτάιλο έδωσε εξετάσεις στην Ανωτέρα Επαγγελματική Σχολή Χορού του υπουργείου Πολιτισμού και μετά την αποφοίτησή του άρχισε να δουλεύει ακατάπαυστα. Το ευρύ κοινό τον γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή του στο μουσικό Show, Just The 2 Of Us στο MEGA.

Από την περασμένη σεζόν πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του ANT1, «Γυναίκα χωρίς όνομα» όπου υποδύεται έναν εκπαιδευτή ιππασίας, που σχετίζεται ερωτικά με την Ελλη, την μεγάλη κόρη του Δημήτρη Μακρή.

πηγη: iefimerida.gr