Παντρεύτηκε ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος -Σέxu νύφη η Πωλίνα Φιλίππου

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη Τριαντάφυλλος και η Πωλίνα Φιλίππου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο και βάπτισε την κόρη τους (ένα χρόνο πριν είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο, λίγο πριν φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί), σήμερα το απόγευμα.

Η νύφη, Πωλίνα Φιλίππου, την οποία είχαμε γνωρίσει για πρώτη φορά πριν πολλά πολλά χρόνια, όταν μικρούλα ακόμη, έπαιζε στο Καφέ της Χαράς, έλαμπε από ευτυχία στο πλάι του γαμπρού, στο γάμο τους που έγινε σε κτήμα δεξιώσεων στην Αττική.
Εκεί, βαθιά συγκινημένοι και οι γονείς του Τριαντάφυλλου Παντελίδη, οι οποίοι δάκρυσαν στον πρώτο χορό του ζευγαριού υπό τους ήχους τραγουδιού του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη.

Φωτογραφίες: Η σέξι νύφη Πωλίνα Φιλίππου

Η νύφη είχε αρχίσει από νωρίς να ποστάρει φωτογραφίες της στο Instagram. Από την προετοιμασία της, ιδιαίτερα σέξι αλλά και από το γάμο.

Βαμμένη και χτενισμένη λίγο πριν βάλει το νυφικό της για να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Και φυσικά πόσταρε τις πρώτες τις φωτογραφίες με το νυφικό της .

Με τα… κιλά το ρύζι στο γάμο του αδελφού του Παντελή Παντελίδη

Αμέσως στα social media ανέβηκαν φωτό από το γάμο της Πωλίνας Φιλίππου και του αδελφού του Παντελή Παντελίδη Τριαντάφυλλου.

Πώς ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης και η Πωλίνα Φιλίππου τίμησαν τον Παντελή Παντελίδη στο γάμο τους

Από τη διακόσμηση του τραπεζιού ξεχώρισαν τα καρτελάκια στα τραπέζια με τις καρδιές στις οποίες αναγράφονταν οι τίτλοι τραγουδιών του Παντελή Παντελίδη.

Ενδεχομένως να ήταν οι μπομπονιέρες από την βάπτιση της μικρούλας τους, η οποία πήρε το όνομα της μητέρας του Παντελή και του Τριαντάφυλλου Παντελίδη, Αθηνά.

Η νύφη, Πωλίνα Φιλίππου έλαμπε από ευτυχία.

πηγη: iefimerida.gr