Παντελής Παντελίδης: Οι δηλώσεις του πατέρα του στο μνημόσυνο για τα τρία χρόνια από τον θάνατό του
Www.true.gr

Παντελής Παντελίδης: Οι δηλώσεις του πατέρα του στο μνημόσυνο για τα τρία χρόνια από τον θάνατό του

Μπορεί η καρδιά του τραγουδιστή να σταμάτησε να χτυπά, όμως τρία χρόνια μετά, η φωνή του ακούγεται ακόμη ενώ η οικογένεια, οι φίλοι αλλά και οι θαυμαστές δεν τον ξέχασαν ποτέ.

Τρία χρόνια πέρασαν από την μέρα που πάγωσε ολόκληρη η χώρα στο άκουσμα της τραγικής είδησης θανάτου του Παντελή Παντελίδη. Ο τραγουδιστής και συνθέτης που είχε καταφέρει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να γίνει ιδιαίτερα έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.

Μπορεί η καρδιά του τραγουδιστή να σταμάτησε να χτυπά, όμως τρία χρόνια μετά, η φωνή του ακούγεται ακόμη ενώ η οικογένεια, οι φίλοι αλλά και οι θαυμαστές δεν τον ξέχασαν ποτέ. Την Κυριακή το πρωί έγινε μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης το μνημόσυνο για τα 3 χρόνια από τον τραγικό θάνατο του στη γειτονιά του στη Νέα Ιωνία, στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα.

Στο μνημόσυνο βρέθηκαν εκτός από την οικογένειά του και αρκετοί φίλοι και θαυμαστές προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του. Τραγική φιγούρα η μητέρα του Αθηνά που δεν μπορεί ακόμα να δεχθεί την απώλεια του αγαπημένου της γιου.


«Ημέρα μνήμης. Τρία χρόνια, πέρασαν πολλές μέρες, πολλά κλάματα. Μακάρι να συνεχιστεί η αγάπη του κόσμου. Ο Παντελής δεν ξεχνιέται και δεν θα ξεχαστεί ποτέ» ανέφερε ο πατέρας του τραγουδιστή μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα».

newsone

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr