Ονομάζεται “πανσέληνος του χιονιού” και πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα.

Αέρα αλλαγής και ανανέωσης φέρνει η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Λέοντα. Διαβάστε παρακάτω ποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου επηρεάζονται περισσότερο.

Ταύρος

Την ευκαιρία να εστιάσετε στην οικογένεια και το σπίτι σάς δίνει αυτή η Πανσέληνος. Μπορεί να νιώθετε περισσότερη νοσταλγία και να σας κατακλύζουν συναισθήματα για στιγμές του παρελθόντος ή για άλλες καταστάσεις, προσπαθήστε όμως να εστιάσετε στο παρόν, εστιάζοντας στην ψυχική σας ηρεμία και περνώντας ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σας.

Λέων

Στο ζώδιο σας πραγματοποιείται αυτή η Πανσέληνος και επηρεάζει την αίσθηση που έχετε για τον εαυτό σας. Ίσως τώρα νιώθετε – περισσότερο από ποτέ- πως είστε το κέντρο της προσοχής, αλλά αντί να παρασυρθείτε σε ατελείωτες ώρες διασκέδασης και κρεπάλης, επικεντρωθείτε στα συναισθήματα και τις ανάγκες σας ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε παρακάτω.

Σκορπιός

Μήπως νιώθετε ρουτίνα στην επαγγελματική σας ζωή; Αυτή η Πανσέληνος επηρεάζει τον 10ο οίκο σας, αυτόν της καριέρας, οπότε ίσως τώρα είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε βαθύτερα και να αναρωτηθείτε αν η εργασία σας εξυπηρετεί τους στόχους και τους σκοπούς σας. Πάρτε χρόνο για να εστιάσετε σε ζητήματα που ίσως σας απασχολούν στη δουλειά και τι θέλετε να αφήσετε πίσω σας.

Πηγή: marieclaire.gr